Pau nu stiu daca ce o sa iti spun o sa ti se para i ciudatenie.Mie imi plac foarte mult animalele si cand eram mica si mergeam afara cu mama ma duceam la fiecare animal de pe strada il mangaiam si o intrebam de fiecare data pe mama:putem sal luam acasa putem? putem?
Nu ştiam de ce pot face baloane din salivă, dar acum am aflat.Am mâncat săpun cînd eram cât un sniţel.
vorbeam cu jucăriile de pluş, vorbeam singură, îmi era frica de întuneric credeam ca întunericul e rău şi vroia să mă fure; îmi plăcea să mă prefac că sunt prinţesă
făceam multe ciudăţenii, doar atâta îmi aduc aminte
Eram tare ciudata.
In fiecare seara,mama ma dadea cu crema. Intr-o zi,m-am hotarat eu sa ma dau cu crema. M-am dus in baie,am luat cutia cu crema,am bagat mana in ea si m-am uns pe toata fata,pe corp,si pe haine
. Eram toata alba(pe bune
). Apoi m-am dus la parinti. A durat muult pana m-au curatat de toata crema. ![]()
sau alta data:
Cand parintii imi dadeau sa mananc supa calda,imi spuneau sa suflu,ca sa se raceasca. Deja imi ibtra in reflex. Odata,cand am trecut pe langa calorifer,am simtit ca e fierbinte(adica ca emana caldura, dar pe atunci nu stiam asta) si am inceput sa suflu pe el(obisnuita sa suflu in supa cand e calda). Cum spuneam, imi intra in reflex.
Ciudata e putin spus. Aveam obiceiul de a-mi taia parul singura. Pe la 5 ani, gasisem o foarfeca pe masa. Am luat-o si mi-am taiat jumate din par. Eram semi-cheala. O.o
Sau, cand era ziua mea, aveam o rochita cu buline (o am si acum, e pe sub frigider aruncata) si ma duceam la verii mei (care sunt mai mari cu 5 si cu 9 ani ca mine) si-mi ridicam fusta in fata lor. O data, n-aveam chiloti. wtf!
Aveam obiceiul si de a face cafea...din apa si noroi. I-am dat lu' mamaie sa bea o.O a facut o intoxicatie da' n-are nimic.
Cand eram la gradinita, faceam pipi pe colegi. Nu inteleg cum reuseam, ca doar nu-s baiat.
Si mai aveam obiceiul sa zic " hai nu zau" la fiecare vorba spusa de parinti/unchi/matusi/ rude.
Vorbeam cu copacii, urlam daca vedeam flori [serios, imi era frica de flori
], aveam vedenii cu o femeie care se arunca de la balcon, uram ciresele [ziceam ca au venit pe Pamant ca sa ne invadeze], ma bateam cu perdelele, faceam colectie de pietre, ma ascundeam sub pat si ma jucam cu o papusa, desenam mereu o pisica [in orice desen se afla aceeasi pisica ...mereu o faceam la fel. Inca am cateva desene cu pisica aia.]. Mai pe scurt: sunt o ciudata de cand ma stiu.:]
Pff...hai ca ma duc, mi s-au copt ramele.
LisaJulie întreabă: