Sincer am visat ca, un coleg de al meu se juca cu mingea cu un prieten.
El era in apartament pe geam, iar prietenul lui afara si aruncau mingea de la unul la altul. Iar mingea a cazut pe pervaz. | Pervazul era mai lat. | Colegul meu s. a urcat pe pervaz sa o ia, si a picat jos. ![]()
M.am trezit si nu am stiut unde sunt, si cine sunt.
Ehh... Am eu vise mai ciudate in general.
Am visat că o să răspund la o întrebare pusă de plictiseală. Stai. S-a adeverit visul. Ca să vezi!
pa, pa.
Aseara, inainte sa adorm m`am uitat la filmul "Big Stan", iar azi noapte l`am visat pe personajul principal batandu`l pe un asa zis prieten
)) m`am trezit foarte bine dispusa si implinita
Cu fosta mea profa de romana ![]()
ea e mai invarsta si era foarte machiata
a venit la ine in clasa si cand am vazut-o am vrut sa merg la ea sa o imbratisez, dar mi-am amintit ca atunci cand a plecat nu i-am zis nimic si am ramas asa cam trista ca parca ma simteam vinovata...
si in relitate chiar sa a fost
in ultima zi de scoala din anul trecut am aflat ca nu o sa ne mai fie si am simtit sa-i zic ca imi pare rau si ca o sa ne fie dor de ea, dar nu i-am zis nimic
si am avut acea senzatie de regret ca si in vis
si am mai visat cu o prietena ca ne jucam volei
si cu inca 4 baieti mai mari bruneti cu parul cret pe care nu ii cunosc
unul avea ochelari albi si tot isi lasa ochelarii nu stiu pe unde si imi cerea sa i aduc ![]()
ciudat vis
Pe tine. glumesc nu visez nimic. decat pe jhonny deep, leonardo dicaprio, cristeano ronaldo etc...si daca e vorba de prieten ...il las pe el sa ma viseze
![]()
Nu stiu de ce de 3 zile visez baiatul care imi place ![]()
L-am visat dandu-i sa copie in teza la romana/
Am visat ca am primit un peste littlest ept shop.
Doar ca el misca si vorbea.
Cica nu e bine sa spui ce ai visat azi-noapte:-s eu am visat ca juca dinamo-steaua si eram si eu in echipa si am dat gol in ultimul minut si au venit aia sa ma imbratiseze etc si cu golul meu dinamo a castoagt campioantul ciudat vis
chair daca imi place footbalul si tin cu dinamo.
LisaJulie întreabă: