| BiscuiteCuCiocolataa a întrebat:

Ce ai visat azi-noapte tonguetongue?

Răspuns Câştigător
| evoke a răspuns:

Sincer am visat ca, un coleg de al meu se juca cu mingea cu un prieten.
El era in apartament pe geam, iar prietenul lui afara si aruncau mingea de la unul la altul. Iar mingea a cazut pe pervaz. | Pervazul era mai lat. | Colegul meu s. a urcat pe pervaz sa o ia, si a picat jos. straight face
M.am trezit si nu am stiut unde sunt, si cine sunt. laughing Ehh... Am eu vise mai ciudate in general.hee hee

18 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Am visat că o să răspund la o întrebare pusă de plictiseală. Stai. S-a adeverit visul. Ca să vezi!

pa, pa.

| Elena1234456 a răspuns:

Am visat persoana iubita :X.

| Aero a răspuns:

L-am visat pe Voldemort imbracat ca zana Maseluta.

| Mihaelaa98 a răspuns:

Pe tine tongue

| pwp a răspuns:

Nimic

| CreepyCrow a răspuns:

Ca am omorat pe cinevaworried

| Диана a răspuns:

Că mă băteam cu sora mea. laughing

| xAvrilx a răspuns:

Nu imi aduc aminte.thinking pe minelaughing
Funda?

| cristianorudi7 a răspuns:

Pe mata, dar asa intrebare asa raspuns

| Crisstina a răspuns:

Aseara, inainte sa adorm m`am uitat la filmul "Big Stan", iar azi noapte l`am visat pe personajul principal batandu`l pe un asa zis prieten laughing)) m`am trezit foarte bine dispusa si implinita laughing

| Anileda a răspuns:

Am visat ca sunt printesa Sisy si traiam intr-un castel.love struck

| fluturas a răspuns:

Cu fosta mea profa de romana laughing
ea e mai invarsta si era foarte machiata laughing a venit la ine in clasa si cand am vazut-o am vrut sa merg la ea sa o imbratisez, dar mi-am amintit ca atunci cand a plecat nu i-am zis nimic si am ramas asa cam trista ca parca ma simteam vinovata...
si in relitate chiar sa a fost laughing in ultima zi de scoala din anul trecut am aflat ca nu o sa ne mai fie si am simtit sa-i zic ca imi pare rau si ca o sa ne fie dor de ea, dar nu i-am zis nimic happy si am avut acea senzatie de regret ca si in vis big grin
si am mai visat cu o prietena ca ne jucam volei laughing si cu inca 4 baieti mai mari bruneti cu parul cret pe care nu ii cunosc laughing unul avea ochelari albi si tot isi lasa ochelarii nu stiu pe unde si imi cerea sa i aduc laughing
ciudat vis big grin

| AnaBejenaru a răspuns:

Pe tine. glumesc nu visez nimic. decat pe jhonny deep, leonardo dicaprio, cristeano ronaldo etc...si daca e vorba de prieten ...il las pe el sa ma viseze

| BackAgainToTPU a răspuns:

straight face
Nu stiu de ce de 3 zile visez baiatul care imi place laughing
L-am visat dandu-i sa copie in teza la romana/

| Univerclau2010 a răspuns:

Ca eram inconjurat de fete costumate in pisici negre:-)):-))

| verypanda a răspuns:

Am visat ca am primit un peste littlest ept shop.
Doar ca el misca si vorbea.
happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca vensem pe la 2 acasa si m-am ous pe TPU si am raspuns la o intrebare cu ce ai visat azi noapte.Aolueu inca zisez treziti-ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica nu e bine sa spui ce ai visat azi-noapte:-s eu am visat ca juca dinamo-steaua si eram si eu in echipa si am dat gol in ultimul minut si au venit aia sa ma imbratiseze etc si cu golul meu dinamo a castoagt campioantul ciudat vislaughing chair daca imi place footbalul si tin cu dinamo.

Întrebări similare