| Mioritacris a întrebat:

Ce ati face daca ar veni sfarsitul lumii?

25 răspunsuri:
| Criminal?nSerie a răspuns:

Aş suna la politie sa vina sa o aresteze.

| CautNume a răspuns:

Mai apuc sa fac ceva?

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

As face un comic, pe care l-as posta la T/A.

| Alyra a răspuns:

Aş muri.

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Mi-as lua adio de la familie si de la prieteni. Dar tu ce ai face?

| Dragonel a răspuns:

As arunca caietele pe geam

| superpissy40 a răspuns:

As asculta melodia asta in ultimele 5 minute: http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw&ob=av3e

| ÐÿÅ a răspuns:

As suna un prieten laughing

| BeastMaster a răspuns:

Hmm...pentru inceput le-as spune toturor ce am de spus, adica ce parere am eu de fapt despre ei, dupe care l-as injura pe al de sus ca nu m-a lasat sa imi indeplinesc visele si in ultimul rand din cauza frici... m-as culca.

Iar dupa trei ore mas trezi probabil din somn si as vedea la stiri ''SENZATIONAL! In exclusivitate sfarsitul lumii nu a mai venit! Suntem viiiiii!''

| oliviaaa a răspuns:

Pai nu stiu as spune ce as avea de spus cui am de spus si..as esti in fata casei si mas uita cum mor

| DWDT a răspuns:

Mi-as baga castile in urechi, as inchide ochii si m-as aseza in mijlocul drumului. dau muzica la maxim pe melodia asta:
http://www.youtube.com/watch?v=gjJWbtCShqo

| asdfghjhghkjj a răspuns:

NIMIC! adica si la sfarsitul lumii trebuie' sa fac ceva neaparat? laughing

| KevinAnthony a răspuns:

Nu prea am ce face în acele momente, decât stând înlemnit cu gândul că se va sfârşi totul. Nu are rost să fug deoarece Dumnezeu mă găseşte oriunde m-aş duce, aşa că mai bine mă rog la El.

| Bubuletu a răspuns:

As merge la mare cu prietenii mei si cu familia, mi-as face un prieten, as mânca MUUUUUUUUUULTA inghetata Ice and go si cu lime, as mânca toate prostiile, si, in cele din urma, m-as marturisi

| vangheliss99 a răspuns:

Nimic, as iesi afara si mas uita cum vine inspre mine, si stiu ca nu mai am ce face.

| DyaLove a răspuns:

Ce fac de obicei laughing

| pufy6646475 a răspuns:

Daca o luam in serios, normal, as sta cu familia, cu prietenii, cu toticei dragi si m-as duce la biserica.
Dar fiind la comics si stiind ca sfarsitul lumii nu va veni acum as spune ca mi-ar placea sa fac lucuri ca sa le fac ceva profesorilor sau sa sparg o banca si sa fac farse la lumea de pe strada, ar foi amuzant si nu ar mai apuca nimeni sa ma prinda... dar nu pot.

| stefanrokar a răspuns:

Mi-as saruta iubita pentru ultima oara, m-as duce la biserica si m-asinchina domnului.Si P. S. sfarsitul lumii e anul asta.

| Foxie2 a răspuns (pentru stefanrokar):

In primul rand nu-i adevarat...asa se spunea si prin 1987 ca sfarsitul e in 2000 si tot asa si n-a mai fost. Noi nu stim cand e sfarsitul.
SI daca te vei convinge ca nu vine sfarsitul, poate vei vedea ca niciodata nu e prea tarziu sa pui si mana pe o carte de romana yawn cam pentru prima oara.
Ok scuze pentru asa n-a fost cu intentie.
uite aici : Munceste ca si cum n-ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine.

| stefanrokar a răspuns (pentru Foxie2):

E o chestie de astronomie. Ia apucate si ia o carte care se refera la asta si ai sa vezi ca am dreptate. Stratul de ozon cade si suntem prea aproape de soare

| RoxyBrunetzik a răspuns:

Mas duce si as sparge magazinu laughing))

| krazyboy47 a răspuns:

As bate toti profesorii. HAHHAAHAHAHAHAHAHAHA laughing)))))) rolling on the floor)))... Voi nu ati face la fel? happy rolling on the floor

| claux9730 a răspuns:

Eu Mi-as Petrece Restul Timpului Cu Familia Si Prietenii (Sunt Sigur Ca 90% Din Persoane Ar Posta Stirea Pe FB)

| Amir7 a răspuns:

Sincer chiar ai vrea sa afli ce as face? Ok! Deci ies pe strada dau de o bunaciune speriata si o violez pe lochee hee

| ToxicShadow a răspuns:

As asculta muzicawinking rock si hip hop laughing

Întrebări similare