Nu prea am ce face în acele momente, decât stând înlemnit cu gândul că se va sfârşi totul. Nu are rost să fug deoarece Dumnezeu mă găseşte oriunde m-aş duce, aşa că mai bine mă rog la El.
Eu Mi-as Petrece Restul Timpului Cu Familia Si Prietenii (Sunt Sigur Ca 90% Din Persoane Ar Posta Stirea Pe FB)
As asculta melodia asta in ultimele 5 minute: http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw&ob=av3e
As bate toti profesorii. HAHHAAHAHAHAHAHAHAHA
))))))
)))... Voi nu ati face la fel?
Mi-as saruta iubita pentru ultima oara, m-as duce la biserica si m-asinchina domnului.Si P. S. sfarsitul lumii e anul asta.
Nimic, as iesi afara si mas uita cum vine inspre mine, si stiu ca nu mai am ce face.
Daca o luam in serios, normal, as sta cu familia, cu prietenii, cu toticei dragi si m-as duce la biserica.
Dar fiind la comics si stiind ca sfarsitul lumii nu va veni acum as spune ca mi-ar placea sa fac lucuri ca sa le fac ceva profesorilor sau sa sparg o banca si sa fac farse la lumea de pe strada, ar foi amuzant si nu ar mai apuca nimeni sa ma prinda... dar nu pot.
In primul rand nu-i adevarat...asa se spunea si prin 1987 ca sfarsitul e in 2000 si tot asa si n-a mai fost. Noi nu stim cand e sfarsitul.
SI daca te vei convinge ca nu vine sfarsitul, poate vei vedea ca niciodata nu e prea tarziu sa pui si mana pe o carte de romana
cam pentru prima oara.
Ok scuze pentru asa n-a fost cu intentie.
uite aici : Munceste ca si cum n-ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine.
E o chestie de astronomie. Ia apucate si ia o carte care se refera la asta si ai sa vezi ca am dreptate. Stratul de ozon cade si suntem prea aproape de soare
As merge la mare cu prietenii mei si cu familia, mi-as face un prieten, as mânca MUUUUUUUUUULTA inghetata Ice and go si cu lime, as mânca toate prostiile, si, in cele din urma, m-as marturisi
Hmm...pentru inceput le-as spune toturor ce am de spus, adica ce parere am eu de fapt despre ei, dupe care l-as injura pe al de sus ca nu m-a lasat sa imi indeplinesc visele si in ultimul rand din cauza frici... m-as culca.
Iar dupa trei ore mas trezi probabil din somn si as vedea la stiri ''SENZATIONAL! In exclusivitate sfarsitul lumii nu a mai venit! Suntem viiiiii!''
Mi-as baga castile in urechi, as inchide ochii si m-as aseza in mijlocul drumului. dau muzica la maxim pe melodia asta:
http://www.youtube.com/watch?v=gjJWbtCShqo
Pai nu stiu as spune ce as avea de spus cui am de spus si..as esti in fata casei si mas uita cum mor
Sincer chiar ai vrea sa afli ce as face? Ok! Deci ies pe strada dau de o bunaciune speriata si o violez pe loc
LisaJulie întreabă: