| OnlyTeardrops a întrebat:

Credeti ca va veni sfarsitul lumii?

Răspuns Câştigător
| alexxandra a răspuns:

Asta numai Dumnezeu stie cand vine sfarsitul lumii.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu se stie.

| ascovit a răspuns:

Da. La altii deja a fost si ai vazut si tu ce durere au lasat in urma. Tu chiar nu ai cunoscut vreo persoana care sa f decedatcrying, ei bine atunci e sfarsitul lumii pentru. acea persoana, insa si noi vom avea parte de el.

si daca o sa fie Sf alaal lumii numit apocalipsa, stai linistita, "rasa" umana nu o sa dispara, asa cum a fost si la pototp, Dumnezeu o sa aiba grija ca speciile ce sutnrsa ramana si sa se dezvolte in continuare.

O zi buna!

| Dash a răspuns:

Pai odata si odata trebuie sa vina, doar ca nu putem sti momentul exact.(si nici nu e cazul sa ne gandim la asa ceva).

| STEFANXxX a răspuns:

Eu cred ca va veni, dar nu in 2012 ci in 2030, pentru ca atunci se va construi o alta planeta pe care vor lua 1/2 oxigen de pe pamint si vor locui oameni

| MasterOfDisaster a răspuns:

DA va veni.in o perioada de la 1 la 10000000 de ani. daca nu se intampla in acest interval, va fi mai tarziu.

| daniella9805 a răspuns:

Asta depinde doar de Dumnezeu noi nu avem nici un cuvant in fata Lui:X

| Bubless a răspuns:

Buna.
Civilizatia strabuna a prezis ca in anul 2012 se va produce un cataclism la nivel mondial, prin trecerea la o noua epoca spirituala, plina de schimbari pentru omenire…
Asadar, potrivit calendarelor acestei mari civilizatii meso`americane, recunoscute ca fiind cele mai precise de pe Terra, pana la sfarsitul lumii mai avem doar 4 ani. Mayasii sunt formidabili observatori in stele, ei descoperind acum 3.000 de ani oscilatia axei terestre care, cu cicluri de 26.000 ani, schimba pozitia aparenta a stelelor. Acum ne apropiem de sfarsitul unui asemenea mare ciclu, care in conceptia mayasa coincide cu sfarsitul lumii – decembrie 2012.
Pentru civilizatia Maya, anul 2012 va marca trecerea la o epoca mai spiritula, intr-un domeniu al unui nou element pe care l-am putea traduce prin "eter’". Interpretarile privind felul in care va arata acest sfarsit difera, insa multi considera ca fi o trecere traumatizanta si ca nu este exclus sa implice sfarsitul intregii umanitati.

Un om de stiinta american, Lawrence E. Joseph, deosebit de pragmatic fiindca este si un intreprinzator de succes, a verificat aceasta teorie cu metota galileiana si si-a prezentat descoperirile in cartea intitulata "Apocalipsa 2012″. Cercetatorul american nu exclude, insa, nici o alta interpretare a profetiei maya: 2012 ar putea insemna si intrarea intr-o noua era de constiinta mai ridicata, dar bazata pe stiinta.

Un infiorator raport al Pentagonului vorbeste despre anul 2012, asociindu`l cu sfarsitul lumii, cand intreaga omenire va ajunge la in moment de cumpana. Se anticipeaza conform datelor cercetatorilor ca timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN`ul uman va fi reprogramat. Pamantul va suferi din cauza schimbarilor bruste de clima si milioane de oameni vor muri de foame si razboaie.

Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca "sfarsitul timpului" va avea loc pe 21 decembrie 2012. Calendarul Maya se incheie brusc la aceasta data, cu toate ca, in trecut, mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani.

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima si se estimeaza ca milioane de oameni vor muri din cauza foametei si a razboiului. La nivel planetar, avem de`a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. De asemenea, asistam la o crestere a rezonantei magnetice a Pamantului, care a inceput din 1980. Prin urmare, in anul 2012, timpul va atinge valoarea zero.

Tot in 2012, planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee. Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN`ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de`a cincea.

Ultimul raport ONU considera ca niciodata omenirea n`a avut de infruntat un pericol atat de grav. Raportul analizeaza situatia in care se afla populatia a 177 de tari. Noul acord urmeaza sa intre in vigoare chiar incepand cu anul 2012, atunci cand Protocolul de la Kyoto va lua sfarsit. Raportul PNUD propune "o abordare in paralel" a problematicii incalzirii globale: pe de o parte, reducerea emisiilor de gaze, iar, pe de alta parte, cooperarea internationala in ceea ce priveste adaptarea la schimbarile de tot felul prin care trece omenirea acum.

| romeo29 a răspuns:

Da .

| alina_3921 a răspuns:

Am deschis si eu un topic cu acest subiect in urama cu un an de zile pe acest site. aveam si eu o nelamurire cu privire la 2012. in pare parte raspunsurile au fost negative, mai exact ca nu se va sfarsi niciodata lumea, chiar daca se tot aude ca pe data de 21 12 2012 se inchieie vietile a 6 miliarde de oaameni. nu stiu ce sa spun, sper sa nu fie asa si sa fim optimisti happy te pup

| DexterM14 a răspuns:

Daca te referi la 2012, eu nu cred asa ceva.Dar sfarsitul tot va veni candva.Nimeni nu stie, doar Dumnezeu.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Romeo de unde p*** mea stii tu ca va veni sfarsitul lumi...doar D-Zeu stie cand va veni

| my_5148 a răspuns:

Nu.Sunt povesti.Nu va veni, dar oricum cred ca ar trebui sa ne traim zilele ca si cum ar fi ultima. Pt ca nimic nu e sigur, poate veni un cutremur, sau altele. Dar nu trebuie sa fim pesimisti pentru ac viata e frumoasa si trebuie sa o traim! Sfarsitul lumii o sa vina cand vrea Dumnezeu, nimeni nu stie cand e asta. Sunt doar speculatii acum si superstitii... NU CRED CA E NIMIC ADEVARAT!

| maryo1990 a răspuns:

Odata si odata tot va veni dar nu cred ce zic astia ca poate sa vina in orice moment poate azi poate maine.

Întrebări similare