| Trinitas a întrebat:

Ce chestii naspa vi s-au intamplat cand ati fost in tabara?

Mie, cel putin, in tabara de sfarsit de a 7-ea, a intrat un coleg in camera noaptea si m-a tuns. A doua zii i-am tuns si eu vreo 5 boturi de boganci intre picioare.

12 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Eu nu am fost în tabără (la noi nu s-au organizat), dar am fost într-o excursie în Budapesta, dar am fost şi în Viena (să vizităm târgul de Crăciun). Şi acum poveştile:
1. După vreo 3 ore după ce am ajuns în Budapesta, am auzit că plecăm la un show cu Mickey Mouse şi prietenii săi Donald Duck, Minnie şi ceilalţi. Am crezut că-şi bat joc de mine. Adică, eu care de la 10 ani nu m-am mai uitat la desene animate, acum, să mă uit? În fine, am zis că o oră, două nu mor, faza e că am plecat la 19:00 (ora de acolo) şi am ajuns acolo la miezul nopţii. Plus că nu mă descurcam deloc în forinţi (banii maghiarilor). Când m-am dus la ăla şi l-am întrebat cât costă popcorn-ul şi a zis 2000 de forinţi mai aveam puţin şi cădeam din picioare. 2000?! 2000 de forinţi?! Mi se părea o avere, când de fapt era foarte puţin (din câte am înţeles). Cât l-am înjurat pe săracul vânzător.
2. Când să plecăm de la Mickey Mouse, am avut o surpriză neaşteptată. Nu era autocarul acolo. Să mor pe loc şi nimic altceva. La -10 grade să stau să aştept autocarul? Şocant. Am plecat împreună cu profesorii şi colegii la vreo 10 metri de locul unde Mickey Mouse mă plictisise groaznic; a apărut autocarul. Am plecat, iar pe drum un coleg striga la un băiat(X) (şi prietenul său Y), (Z mama lui X)
-X! X? X! Unde eşti mă? X! Y? Bă, Y unde e X? Y? Y cu tine vorbesc! Z? Doamnă Z? Doamnă Z, unde sunt X şi Y? Doamnă Z! (strigă la doamna de sport) Doamna i-am pierdut pe X şi Y! Repede!
I-am sunat, nu au răspuns. Iar copii făceau pe drum: "Oh, uite-l pe X, ce mare a crescut de când nu l-am mai văzutcrying! Oh, Y! Ce dor ne-a fost de tine." Până la urmă au venit cu taxi la hotel.
3. Eram la grădina zoologică din Viena. Am ajuns destul de târziu, pe la 15:00, iar programul era până la ora 16:00. Am vizitat extrem de puţin din imensitatea aia, dar pe la 15:40 se aude: "Bla-bla, şmecherie", cred că anunţa că se închidea. Apoi ne-am întâlnim cu o îngrijitoare care i-a spus unui coleg ceva de genul că se închide, iar băiatul a zis: "Sorry, miss, we don't speak... We don't speak! Problems?" şi am fugit, am fugit de ne-au sărit capacele, am căzut pe asfalt că era gheaţă, dar nu a contat! Am fugit!
4. Era miezul nopţii. Toată lumea a început să plângă: Îmi e somn! Îmi e foame! Vreau acasă! (ţin să vă spun că noi mâncam doar dimineaţa că nu ne dădeau să mâncăm). Şi telefoanele începeau să curgă: "Mami, mami, ia-mă acasă!" and more... Cel mai mult m-a distrat că în Ungaria cosmote se numeşte Hungary Cosmote, iar eu nu pronunţam corect, spuneam: Hungari cozmote, ca să par mai cul.

Şi multe altele, dar îmi e prea lene...

| Kazimir a răspuns:

Inainte sa inceapa liceul, am plecat cu niste tovarasi in tabara la munte. am stat 3-4 zile. in fiecare zi betie. am baut atat de mult incat am ajuns sa cred ca nu am ficat. partea funny a fost la plecare. in gasca avem un timp care se trezeste foarte greu. aveam trenul la ora 11.00.ne uitam la ceas 10.00 :O. cand sa plecam de acolo obs ca lipseste tovarasu "somnorila" laughing mergem sa vedem daca este in camera, usa inchisa. batem in usa strigam, dupa vreo 10 min ne deschide : era in chiloti dormea si intreaba linistit : ce se intampla? la care eu : FUGEEEE TRENUUU. se uita speriat la mine isi trage o pereche de pantaloni pe el, ia sticlele care le avea in camera si plecam spre gara. ne lasa taxiu in fata garii la 10.50. o luam la fuga spre tren, la care somnorila : baaa, am prea multe sticle de bere si suc ce face ca ma incetinesc? eu: ARUNCA SUCU CA NU IMI ESTE SETE, TINE BEREA

| DaVà a răspuns:

Hmmm...nu stiu cat e naspa e,dar sigur e super funny(pentru mine). Deci:intram in camera unui coleg vorbeam ce vorbeam, iar cand veneau profele ieseam in fuga din camera strigand:"Basinosule! Puti omule, puti!"
A...in tabara din a 6-a ne-a pus sa adunam 3 pungi de tadim din camera ca n-aveam voise sa scuipam pe josstraight face

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Eu am mers in cantonament si am alergat 20 de ture de plaja ca i-am comentat antrenoruluibatting eyelashes
Un fleac oh go on

Not :O

| Gandăr a răspuns:

...Şşşi cum te-a tuns?

Păi mie mi s-au întâmplat multe. De exemplu.
Eram în tabără şi ieşisem afară eu cu un tip drăguţ care era mai atlet şi îmi spunea că el caută o fată sportivă(iar eu şi cu sportul suntem ca albul cu negrul) şi a spus că dacă măcar nu e atletă. să ştie să facă roata. Şşşşi eu abia învăţasem să fac roata şi i-am zis că îi fac eu. Şii că eu ştiu. Ne-am dus pe iarbă (căci îmi era teamă că o să cad cu moaca pe asfalt) şi era un deal. Şi când să fac roata, m-am dus rostogol pe deal până într-o baltă mare, dar mare, de noroi. Când să merg la băiatu' ăla care râdea de se pişa pe el, venea un fermier care avea o coasă pe spate. Şşşi eu eram în tricou. Şi fermieru' ăla, tâmpit de fel, a venit şi cu coasa, crecă din greşeală, mi-a rupt tricoul pe tot spatele. şi tricoul... a căzut. Norocul meeu că aveam bustieră. Băiatul ăla pur şi simplu s-a pişat (chiar s-a pişat) pe el de râs. Şşşi după ce că nu era de ajuns, a început şi ploaia. -_-

Altceva, eram vara asta. Stăteam cu o fată în cameră. Şşşi noaptea săream geamu' şi ajungeam la doi tâmpi în cameră care aveau permanent uşa de la balcon deschisă. Şi veneam la ei în cameră când dormeau şi le puneam biscuiţi şi gume mestecate în păr. Apoi am pus nişte sticksuri sfărâmate în pat şi pe pernă.
A doua zi, ăştia şi-au dat seama că suntem noi şi ne-au aruncat cheia pe geam. Apooi, a căzut într-un tufişş. Şi a trebuit să ne ajute să o găsim.

Şşşi multe alte chestii... dar mi-e prea lene să povestesc.

| diaηα a răspuns:

Eram in tabara.
N-am dormit toata noaptea si muream de somn.
Eram la parter. Usa deschisa si doar eu in camera. A intrat 3 colegi la mine-n camera si m-au facut cu frisca de fata si mi-au bagat cipsuri sfaramate in par._.
Nu inteleg cum si-au permis sa faca asta. Dar. cand m-am trezit i-am pus pe fiecare sa-si dea palmi sa nu le dau eu + ca dira m-a ajutat in acea noapte si le-am spart ceva pliculet d-ala care pute naspa, dupa am luat cheia si i-am inchis acolo. partea buna e n-aveau geamuri smug
Ma sunau ca disperatii laughing Am lasat telu langa usa lor si m-am dus la somn`. Pe la 10 cand le-am deschis usa. unu vomita, unu era lesinat si ala mai prostut dormea de rupea.

Sau in aceasta vara am facut tot ce mi-a stat in fire D:
La bunici ca sa ajung in gradina trebuie sa ies pe ceva poarta. Dar sunt doua usi si cum mi-era lene sa merg pe a 2-a usa am iesit pe prima si cararea era oprita de masina lu unchiu` -.-') M-am urcat frumusel pe masina dar cum a plouat am cazut exact in urzici |:
Spre fericirea mea eram in pantaloni scurti si tricou.

Sau am fost cu tati la baraju` din sat._.
Tati, unchiu si var-miu pescuiau. Si cum sunt mai curioasa de felul` meu i-am zis la var-miu sa ma lase si pe mine. Dupa vreo juma` de ora de nervi am prins un pestisor. Si a inceput var-miu sa rada de mine ca un cretin ^^') L-am impins si a cazut in baraj. Cand a iesit afara in pantaloni avea pestisori. Asa de tare am ras ca m-am pisat pe mine. Atunci a ras el. Apoi am ras impreuna
Hehe happy

Sauu.
In vara m-a pedepsit tati(si am 14 ani ^^') dce am stat afara pana` la 10 oh go on Infine, faza e ca nu ma mai lasat afara 2 saptamani.
Cum stau la 2 trebuia sa ies afara ca nu m-ai puteam`. Cum vecina de la 1 are balcon m-am catapultat pana la 1. De acolo am ajuns la vecina dl parter si asa am mers eu afara love struck.
Btw. Nu puteam sa ies pe usa ca mi-a luat cheile

Sunt mai multe, da mii o lene :-s

| auroraa a răspuns:

big grin nu am patit multe, insa prima data cind am fost in ultima zi ne-am trezit normal, iar cind a intrat educatoarea in camera a inceput sa se rida )) eram desenate cu pixul pe fata...

| Gandăr a răspuns (pentru auroraa):

Tu ce clasă eşti, maică?

| auroraa a răspuns (pentru Gandăr):

A opta, dom'le

| Gandăr a răspuns (pentru auroraa):

Păi şi cum Moartea din Carpaţi a venit educatoarea şi nu profesoara? _.

| eXtreme21 a răspuns:

Ce tare, eu am gasit adidasii plini de pasta de dinti laughing

| Mindreader13 a răspuns:

Eu am fost în tabără la sfârșitul clasei a doua și jucam ascunsa. eu eram sub o pătură și o prietenă a sărit în spatele meu cu avânt și nu m-am putut apleca două săptămâni. știu că nu e amuzant dar tu ai vrut chestii nașpa.