Poi.in secuna astaasciu pe TPU.acum cateva minyte zbieram la fratele meu sa isi exerseze talentele lui atttttaaaaattt de bine ascunse ori unde numa nu in camera mea si nu pe chitara mea ceam primit-o numa de craciun
o strica
inainte am fost nevoita sa-i duc o placinta vecinei mele babe de 5000000 de am[ok ok are doar 75(doarrr?) dar e antica!]am asculat timp de 10 minute vai ce mare esti ce inalta esti vai da cum de suporti blugi aia asa starmti? Pe vremmea mea nu ne inbracam asa.copii de azi![baba afursita!] acum vreo 20 de minute o trageam de soramea de par[o paruiam
] iar acum o ora eram intr-o discoteca de lux din america de nord dansam cu jordan jansen radeam de miley cyrus cum dansaza la bara pe melodia lu` jonas brothers fell in love with pizza girl, aruncam cu placinta in katy perry si rihanna radea de se prapadea.selena gomez dansa cu david henrie iar jake t austin cu dacotta fenning, justin bieber se holba la mine si la jordan, ciudosuu![]()
[pe jordan nu pe mine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
]si ce ciudat.demi lovato era intr-o rochie scurta si era pe un scaun urcata!
de paris hilton nu am ce zice ca am auzit ca nu a iesit din puscarie, hilarry duff zbiera pe acolo in amuzament:whos tahat girl?[catre JB]
.[intr-un cuvant m-am distrat]
Incerc sa-ti lipesc pe ti de zice ca le sta mai bine impreuna!(uite: ziceti!) Apropo:cum de ai ajuns sa fii fara "scaun la cap"?
@Wilder printzule, am 10 la romana
scuze pentru mica greseala. dar cu ce te incurca? :*
Imi imvat pisica sa mearga si din cand in cand o pun sa-mi citeasca povesti
pricepe repede ![]()
ps @ilinka14 merita funda
)))))
AryaRyn, draga, ce note ai la romana printzesa? Nu merge sa spui "zice-ti", ci "ziceti". Mult noroc la vara, norocoaso!
Scriu si ma uit la poza pe care ai pus-o la avatar. Dar cum dracu stai cu capu-n scaun?
Il ascult pe frati-miu cum plange [are 3 luni]... Si ii zic lui mama sa se duca sa il ia odata.
Doar ce am terminat niste exercitii la mate si acu ma certam cu culegerea iar pe pix am zis ca il dau in judecata ca s-a terminat pasta chiar cand mai aveam putin de scris.
Mananc o clatita, beau un redbull, si incerc sa invat cartile si caietele sa zboare, acum sunt la practica, brb pana la balcon sa vad daca au invatat sa zboare
Bine, uite imi invatam scaunul sa stea in cap
. Dar nu prea tine, e destul de incapatanat.
Ei, ce sa i faci, asa sunt scaunele din ziua de azi.
Cant![]()
ok ok.am lipsit de la scoala, ca stiam ca raman singura acasa. da da."gripa"
Nu de mult am fumat doua "funingini: care apropo nu mai au nici un gust
.
si in acest moment un coptil drogat cu viitorul in punga mi-a trimis mesaj sa merg sa`mi dea prafuri:O
OMG. lol. wtf
...desigur, l`am luat cu un limbaj colorat sa`mi dea pace, cu prafurile lui.(intr-un cuvant chestii neinteresante)
. deci sa revin,. cant![]()
"dragostea nu poate sa disssppaaaraaa daa daaaaaa. e acoloo undevaaa". si m`am apucat de plns.ma gandesc serios sa devin emo, ca mi s`ar potrivi ![]()
A da.si imediat imi aduce o colega SALAM
sa`mi fac pizza.(ca deh, nu pot iesi din casa. poate or fi crezand ca`s in carantina:-s). si nu vorbesc de salamul de la televizor![]()
tu ce faaciii?:X:X
Ma duc la un curs sa invat elevii limba pisiceasca
, asa ca Miau Miauuuu Miaaaaaau :-H!
Acum ma uitam la tv la muzica ca andra sh ma chibui sa scriu ceva sa te amuz sa imi dai sh mie fundita
ca vrei sa scriu ca scriu
![]()
![]()
danseeezz pentru tine dansezzzzzzzzz
dannsezz doar pentru tine danseeeezz
danseeezz
LisaJulie întreabă: