| delakpanlaa a întrebat:

Cine vrea mure! Apropo categoria asta e populata numai de analfabeti si de intrebari stupide straight face T/A

9 răspunsuri:
| ShimmEr a răspuns:

Apropo! si intrebarea asta e f. stupida!

| DudăIamPanda a răspuns:

Aah deci si tu esti un analfabet care pune intrebari stupidewinking

| ViezurE a răspuns:

Wow dacă nu scriai "t/a" la sfârşit credeam că sunt pe S/F.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate.ma uit la tine de exemplu.e bine ca poti sa-l scrii pe R.nepoatica mea nu putea sa-l pronunte.dar canta; pe sub deal pe sub padu.eeee.T.ec fetitele laaa mu.eeee.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Tu vorbesti?
intrebarea asta cum e? si apropo, la intrebarea cine vrea mure se pune semnul intrebarii, asa ca nu mai spune tu de analfabeti si intrebari stupide

| Șosețică a răspuns:

Eo nu vreau' mure mancati'as

| TheShade a răspuns:

Intrebari stupide printre care se numara si ale tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ceva? Si tu esti unul dintre ei.Adica de cand dupa o intrebare se pune "!"? Plus ca daca era genul mai raspicat intrebarea ta trebuia sa fie cu "?!". Siiii la sfarsit de propozitie se pune PUNCT(".").Say what? Noi suntem analfabeti? Mai citeste intrebarea.Si in caz ca e adevarat ce zici tu(ca intr-un fel ai dreptate)obisnuieste-te cu ideea ca esti in Romania unde si copiii de clasa 1 iau "Suficient" in loc sa invete si ei sa scrie si sa citeasca.Da' nu ca nu se poate ei sunt preocupati sa se invete a injura prin cartiere si cand ii intrebi ceva nu stiu nimica.Hai ma laasi eu m-am acomodat dar cu greu si cu multi nervi.

| delakpanlaa explică:

rolling on the floor lool ce v-am luat pe toti. voi nu va dati seama ca doar glumeam :-p