| VacutzaRoscata a întrebat:

De ce la fiecare intrebare de la t/a se gaseste unu repede sa zica : rip t/a, ce a ajuns t/a, e vina ta ca t/a a ajuns nu stiu cum si chestii din astea
straight face da da, stim toti ca nu mai e ce a fost, multi utilizatori foarte amuzanti au plecat dar asta nu inseamna ca trebuie sa va plangeti atat, mai bine ati face ceva in privinta asta in loc sa va vaicariti atat straight face

11 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Spune tu ce? Zău. Și chiar așa e. Tu nu ți cu noi? Oricum, nu cred că ai fost la TPU Revive.
Ne este dor de "old days". Probleme? Suntem ca niște bătrânei care își amintesc de vremurile din copilărie. Câte s-au schimbat...

| Mişaaa a răspuns:

Vreau TPU Revine 2.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Cum a zis Bya132.

| Polaris a răspuns:

Dada, ştiu, din vina mea a murit T/A, am să părăsesc site-ul. sad

Sau nu...

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Bravo! respect pentru tine vazutzawinking sunt 100000% de acord cu tine...nu este vina nimanui ca a ajuns asa, dar trebuie sa invatam sa traim cu asta

| RheaLustzig a răspuns:

De acord cu mhn24 happy

| Rapture a răspuns:

@LumeaÎnTreiDe
Adevarat. Nu e vina nimanui. Toate acele asa-zise "comicuri" s'au pus singure, toate acele intrebari " hey am 11 ani si puta de 10km e ok?" si N astfel de chestii. Asa ca special pentru acele specimene mi-am facut un mesaj pentru final.

Muriti in Iad!

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Eu nu am prins faza cu TPU Revive? Ce-i aia?straight face

| CautNume a răspuns:

Si nu-ti place adevarul daca in fiecare zi vin alti useri "amuzanti" noi le spunem lortongue

| VacutzaRoscata explică:

Bya,am fost la TPU revive dar aveam alt cont straight face acel TPU revive a facut si mai rau daca iti amintesti

| sabilopod a răspuns:

Me likes how you thinks. big grin mda, eu nu cred ca am prins faza cu TPU revive. cum a fost?