Auzi ii prima mea intrebare si probabil singura
dracu stie in ce categoria trebuie sa o bag daca nu iti convine nu raspunde ok?
si nu te mai enerva pe aici degeaba.
Wai de capu meu da a ta
ii adorabilaaaaaa
cati ani ai? 13.14?
Tu du-te vezi unde ti suzeta
. Care ti problema ca o pus o intrebare? Esti Dumnezeu pe aici si nu stim noi? Hai vanish de aici. Daca nu sti ce inseamna iti si traduc. Lasa internetu ca nu ii de tine. Du-te si invata sa faci la baie.
Am 15 spre deosebire de tine, si ce te dai mare smechera?
Parerea mea e sa bagi la categoria potrivita, nu observi ca e acolo una mai jos de T/A unde scrie TOTUL DESPRE TPU?
Ma mira prostia unora.
Noa bine haide te rog tare tare frumos sa ne iertiii caa nu suntem si noi foarteeeeeee inteligenti ca unii si nu stim unde sa bagam intrebarileeee parerea mea iubita ii ca daca nu sti sa raspunzi la intrebari numai cu un sarcasm idiot nu mai raspunde da ma roooggg o sa iti raspund frumoooooooooosss
jet.
Se bagă ţaţa ailaltă.
Bre, eu nu`s D`zeu blasfemia masii.
Dar atat de greu e sa gasiti categoria?
Si aici e T/A toata lumea isi bate joc de noobi.
Tu, nu mai comenta si vezi`ti de temele tale.
Noa gataaaa sti ceeevaa iesi de la intrebarea asta data viitoare o sa ne ferim vai de mine sa gresim categoriaa sa nu te enerveziii tuuu:-s (mhm o laie) siii ai gria iubita ca amandoi suntem mai mari nu te mai da asa inteligentaa
doar calmeaza-te si cand vezi o intrebareee ce nu iti convine sa vedem incearca saa.nu stiuuu TACI?:* noa pa.
Tu dai un alt sens al cuvantului "prost". Cine esti? Tu esti mama prostilor? Ai de capu tau. Da te-o intrebat cineva ceva? Trebuie sa iti ceara cineva tie permisiunea sa scrie la o categorie? Da bine la 15 ani ce sa ma astept de la tine...Te-ai bagat si tu ca musca-n lapte.Ce te-o deranjat asa tare la ochi ca o pus la alta categorie? Du-te si culca-te ca ia cat ii ora.
Degeaba imi bat capul cu tine![]()
Cu[,] ce ai zis tu acum dai dovada de prostie pura.Hai pa
Tu termina odata.Prostie pura esti tu.Cine Dumnezeu te crezi? Ai de capu meu.Esec total ce esti.Mi asa mila de parintii tai.