|

Este pe linkul postat de mine aici o poză care merită funda, nu eu, ci poza.
Este cineva, persoană însemnată, nu spun cine, dar știți voi, poză de pamflet, subtitrată Sfântul Ghinion.
https://www.ziardecluj.ro/......-nationale

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sfântul ghinion Iohanis!

13 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu l-am votat pe klaus iohannis! deci nu am nimic cu el! ce era sa votez acum viorica dancila! nici o sansa! cu analfabeta aia! oricum eu nu suport psd! nu am tinut in viata mea cu ei! daca am tinut cu cineva acela a fost pdl! dar numai exista! acum tin si eu cu cine cred ca se descurca mai bine! si aceia cred ca sunt pnl!

| explică (pentru aumih16):

Și eu l-am votat. Dar acum după ce l-am văzut ce gafe face, nu l-aș mai vota. Fizician ca mine, neamț, eu îi apreciez, dar de la înălțimea acelei funcții sunt greșeli pe care nu ai voie să le faci. Mai bine fă ca Băse, păcate omeneșți, dar nu așa ceva. Nu comentez ce, că mi-e mie rușine pentru el.

| a răspuns (pentru aumih16):

L-ai votat pe unu care nu a facut 5 ani altceva decat sa se plimbe cu nevasta prin lume pe banii oamenilor, si nimic altceva. Ai tinut cu PDL care a vandut toata tara si a taiat salarii. Nici PSD nu e mai breaza insa.

| a răspuns:

Romanul se cam satura de promisiuni! parerea mea! psd tot a promis ani la randul! degeaba! numai vorba s-a ales din ei! altceva nu! cand promiti ceva! faci! nu stai de sase!

| a răspuns (pentru aumih16):

Si pdl sau pnl ce a facut? Nimic. Toti nu au facut nimic. De 30 ani nu au facut nici unu nimic. PNL are de gand sa ia subventiile la gaze, curent, caldura, stai sa vezi. Macar ailaltii nu faceau asa, macar atat.
Oamenii nu au venituri si nu vor avea mai mari, dar preturile la utilitati vor creste, frumos, cu astia tii? Din ianuarie au zis asta.
Adica tii cu niste unii care niciodata nu se gandesc la oamenii de rand, repet, nu zic ca PSD se gandeste, dar cu 1 % totusi se gandeste.

S-a batut firea cu ei la faza asta si a zis "nu mai investim in catedrala neamului aiurea si subventionam". Mi se pare ca era lege sa subventioneze, nu stiu, mi se pare ca vroia sa-i dea in judecata, s-a discutat asta.
Se discuta si de pensionare la 70 ani, la inceput cine vrea, dar deja discutia va duce treptat la obligatoriu in timp.

| a răspuns:

Oricum asta va fi ultimul lui mandat! din 2024 vom vedea cine va fi!

| a răspuns:

Si nu va ganditi ca o sa fie chiar mircea diaconu! atunci in 2024! cu toate ca eu anul asta l-am votat pe asta! dar a pierdut in fata la nu stiu cine asa ala dan barna! pacat! si atunci de aia am si votat dintre viorica dancila si klaus iohannis! atunci de aia am si votat! pe klaus johannis! nu am vrut sa o vad pe aia presedinte! si acum pe bune psd-ul un partid plictisitor! au furat si ei cate ceva! nu ca ei nu ar fi furat! asta-i buna! ca toti au luat cascavalul! ciolanul! ma rog cum o fi! fie ca e pdl pnl sau psd!

| explică (pentru aumih16):

Mircea Diaconu e fumat de mult, e doar un chiștoc.
Va fi unul nou, pe care nu îl cunoaștem.
Dar dacă Klaus continuă tot așa se poate trezi și el cu o încercare de debarcare cum a pățit Băsescu. Nu aduce anul ce aduce coronavirusul.

| a răspuns (pentru sadrian46):

Nu stiu mie imi placuse de el! mai ales ca om imi place! ca vrea sa schimbe ceva in tara asta!

| a răspuns (pentru sadrian46):

Ma refer la mircea diaconu desigur! nu klaus iohannis!

| explică (pentru aumih16):

E prea tare educat din perioada comunistă. Toți vor să schimbe, dar să poată, intențiile bune nu sunt suficiente.

| a răspuns (pentru sadrian46):

Da poate ai dreptate! pacat eu il vedeam un om tare destept! asa este! dar nu se pricepe chiar asa bine la asta!