Hmm
Un unicorn care fumeaza un joint calarea pe o chiftea cu un tatuaj pe buca.
Deseneaza pe una care sta cu picioarele cracanate pe sina de tren, asteptand sa vina trenul sa o.stii tu ce urmeaza, nu?
Ce-am visat eu aseară. Eram eu, cu tu, cu Bujîe, cu Dicken and etc, ca muşte :3. And, aveam faţa lu' ăla roşu din avataru' tău doar că eram negrii. Făceam întrecere de muşte. Bujîe era arbitrul, iar Dicken era Bossu' ( antrenoru' ) care ţipa la noi să fim buni. să alergăm tare etc. Stai să-mi amintesc utilizatorii. ![]()
Eu, tu, Bujîe, Jelli, Dicken, Cretaker, ViezurE, LidL and Brigaela. Vreau să văd cum ar arăta desenată de tine :3.
Deseneaz-o pe loveGayImputit mancand balega` lu reposatu` cand vine vorba de fani si vizualizari:-J! Poti sa faci asta?
Mereu mi-am dorit sa mi se deseneze o tenie cu ochelari de soare, pe luna, mancand branza cu rosii intr-un lan de marijuana si Bon Jovi fredonand in background.
Deseneaza un urs de plus care sta pe un dulat in timp ce ce ¨tine de mana o papusa barbi fara un ochi.Eu am incercat sa desenez si mi-a reusit cat de cat.Tie cum iti iese?
Deseneaza-i pe aia doi de la tine din avatar facand asta intr-o ferma si imprejur sunt cai ce ii urmaresc (caii vor purta ochelari 3d ) okay? :*
Fa o luna care se... cu pamantul
infine pentru mine a fost amuzant oarecum.
I have an ideea :o
Sa iti faci fata ta iar corpul sa fie a lui Chuck Norris, unde te lupti cu Gogu.
LisaJulie întreabă: