| Muflă a întrebat:

Here's the deal. Azi/mâine desenez ce vrei tu (nu te aştepta să-ţi şi placă) decccccci postaţi. O s-aleg 2-3 răspunsuri cu cele mai bolnave/funny/whatever idei şi postez desenele aici (prin desene înţelegându-se nişte schiţe oarecum varză). Fără coamice şi peisaje, btw.

Răspuns Câştigător
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Hmm thinking Un unicorn care fumeaza un joint calarea pe o chiftea cu un tatuaj pe buca.

53 răspunsuri:
| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Deseneaza pe una care sta cu picioarele cracanate pe sina de tren, asteptand sa vina trenul sa o.stii tu ce urmeaza, nu?

| Gandăr a răspuns:

Ce-am visat eu aseară. Eram eu, cu tu, cu Bujîe, cu Dicken and etc, ca muşte :3. And, aveam faţa lu' ăla roşu din avataru' tău doar că eram negrii. Făceam întrecere de muşte. Bujîe era arbitrul, iar Dicken era Bossu' ( antrenoru' ) care ţipa la noi să fim buni. să alergăm tare etc. Stai să-mi amintesc utilizatorii. thinking
Eu, tu, Bujîe, Jelli, Dicken, Cretaker, ViezurE, LidL and Brigaela. Vreau să văd cum ar arăta desenată de tine :3.

| ReallySomebody a răspuns:

Deseneaz-o pe loveGayImputit mancand balega` lu reposatu` cand vine vorba de fani si vizualizari:-J! Poti sa faci asta?batting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| Cristianne a răspuns:

Eu rugându-mă.

Mult noroclaughing

| CristalClear a răspuns:

Un animal mov, cu bube.

| Shiva a răspuns:

Mereu mi-am dorit sa mi se deseneze o tenie cu ochelari de soare, pe luna, mancand branza cu rosii intr-un lan de marijuana si Bon Jovi fredonand in background.

| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

Deseneaza un urs de plus care sta pe un dulat in timp ce ce ¨tine de mana o papusa barbi fara un ochi.Eu am incercat sa desenez si mi-a reusit cat de cat.Tie cum iti iese?

| auroraa a răspuns:

Deseneaza-i pe aia doi de la tine din avatar facand asta intr-o ferma si imprejur sunt cai ce ii urmaresc (caii vor purta ochelari 3d ) okay? :*

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Fa o luna care se... cu pamantul laughing infine pentru mine a fost amuzant oarecum.

| paulsefuteinbazadedate a răspuns:

Deseneaza-ma pe mine alergand in fundul gol pe linia de metrou

| UiteProstulCumCiteste a răspuns:

I have an ideea :o
Sa iti faci fata ta iar corpul sa fie a lui Chuck Norris, unde te lupti cu Gogu.

| MâţaD a răspuns:

Hmm...un emo care se joaca, cu Barbie!happy

| TeChişÎnFreză a răspuns:

@AzZy Iti bati joc de noi? =|

| TooSexyForYou a răspuns:

Pe Romeo si pe Andrenustalicamaremica!

| AzZy a răspuns:

Fa portretul Selenei Gomez! Si eu ma pricep la desenat si imi iese cel mai binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O p.a galbena cu picatele mov in gura unui copil de 3 ani care are un vierme in ureche ce mananca pepene cu mustar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ViezurE
Dacă intri în capul MEU mori. La Muflă nici nu apuci să intri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muflă, ție lene să îl desenezi pă al meu?

| Wladutz a răspuns:

Un om care se uita la un rahat asteptand sa prinda viata.

| ILŞMM a răspuns:

Niște litere chinezestiiiiii. devil love struckx

| Illegalfreako a răspuns:

Doua persoane care tin in mana un curcubeu.[departe una de alta].

| htd5nm a răspuns:

Vreau să faci un tenes cu sprâncene.