@DeeaAreOFamiliePeTPUchat
draga mea...e ''sarcasm'', nu ''sarcast''
ăă da...cum spuneam. ''e grele limba româneşte''.
Neeeah.în 2012 va fi vedeta bunicămea îmbrăcata în chiloţi de tablă şi cantand o baladă
Să vezi atunci fenomen
DE CE AM DAT CLICK?
de cee Doamne, de cee?![]()
de ce am dat click, de ce de ce de ce?
weeee mamiii, de ce am dat click oare? de ceeee?![]()
![]()
Off...
! Apocalipsa e singura explicatie. Rebeca Black:-&! Mai ra ca JB3 si JB! Dar as vrea sa vina apocalipsa numai si numai pentru cei de acolo!
*sarcast mod ON* dar in afara de Giastin Bibar e cel mai tare de pe pamant, ohh dragu meo Gaystin Gaybar!
*sarcast mod OFF*
pfff
Numai Dumnezeu stie asta.Si in orce caz daca Justin Bieber e vedeta anului 2010 nu ma mir ca in 2011 Rebeca Black(afoana afoanelor) a ajuns vedeta.In 2009 imi place
dar in 2012 stiti ce-o sa fie? Bula in rochie de mireasa cu Strula in rochie de fetita de onoare cantand la fluier.Va zic eu
Lu' Justin mai mult de 9 ani nu-i dau în poza ta,și are o față de parcă și-a luat un genunchi la cuc.
Rebecca Black m-a convins că,acolo,undeva în lume există afonii(știam asta dar ea mi-a demostrat).Ea se consideră talentată,deci vă rog, își dă niște aere de divă, dar ea este o ratată și jumătate![]()
Rebecca Black le-a intrecut pe toate. Intrebarea mea (cred ca e singura la care nu vreau raspuns): Exista ceva mai rau decat Rebecca Black?
Cine e ma aia? Seamana cu femeia de servici ![]()
Pu, da urata e
Am ajuns la concluzia ca il iubesc pe GUTA!![]()
Dar si ce "frumos" canta:-&
...
LisaJulie întreabă: