Da. Dar doar daca vrei sa ai vitei. Dar asta tu trebuie sa stii, daca iti poti asuma responsabilitatea cresterii lor.![]()
Da, in Romania casatoriile mixte sunt legale. Dar ori ce ai face nu i-o da lui Bâzdâganie ca ti-o baga in diabet.
Si eu m-am indragostit acum cativa ani de-o vaca, dar imi dadea prea multe teme si mi-am zis ca nu merita.
http://memecrunch.com/image/4fe5193818613320da0047c8.jpg
O ceri, va zice da!
Dar intrebarea e ce inel ii ei... nu stiu daca ii vine vreun inel!
Dar cum pot sa o oblig?
Ai dat femeile pe vaci, nu? Acum poţi mulge liniştit fără să exciţi pe nimeni.
Mi-am parasit femeia pentru vaca aceea. Si nu stiu cum sa ii zic ca sa ne casatorim.
Încearcă să faci pe boul cu ea.
I-am trimis un mesaj pe Vaca-Mobil si a zis : Muuuuuuuuuuuuuuu! NuMu! Aceasta inseamna daca vede un bou il arunca peste mare. Nu vreau sa devin peste!
Offfff.mam saturat de vaicareala asta! dupa natura omul nu se poate casatori cu o vaca.iar daca spui ca o iubesti...mam uitat la un serial, Doctor House unde odata un om a spus ca iubeste o vaca, iar el a spus ca omul poate iubi animale, adica sa vin asa le ingrijeasca. asaca continuati viata normal.
Peşte?! Deci e vacă producătoare...
Aici ai raspunsul!
Stimabilă vacă luați în căsătorie pe PisicaMeaEsteObsedataDeBere?
Muuuuuuu! Vezi e și orgolioasă, te lasă pe tine să ghicești ce vrea să zică.
O vacă a iubit un bou
Vacă bou, vacă bou...
Frumosul bou de bibelou
Vacă bou, vacă bou...
Dar bou-i bou şi ce să-i faci
Vacă bou, vacă bou...
El mai iubea şi alte vaci
Vacă bou, vacă bou...
Ce maa?! Te-ai indragostit de profele mele?! >:p
Casatoreste-te, dar nu uita sa ma inviti la nunta cu fiecare! ![]()
P.S : Vreau sa fiu domnisoara de onoare.
Nu. in primul rand poate sa-ti placa o vaca.in al doilea, cred ca o sa isi gaseasca mai devreme sau mai tarziu un bou si o sa te lase in pace
Nu poti sa te casatoresti vaca face numai muuuuuuuuuuuuuuu nu poate spune nici da nici nu funda!
Da normal doar toata lumea stie ca boii sunt atrasi de vaci.....pe bune acum e chiar logic asta
Normal! Ma invitati si pe mine la nunta? Ador nuntile intre pisici si vaci.
Clar! Sper ca te va accepta, daca nu..tot ceea ce trebuie sa faci este sa ceri in casatorie o oaie. Daca vaca te accepta, o sa faceti niste copii jumatate vaca-jumatate om care vor da lapte cu gust de capsuni.
LumeaÎnTreiDe întreabă:
NightmareMoon întreabă:
LisaJulie întreabă: