Sa zicem k ai avut un vis extraordinar de linistit...Cum ar fi sa patesti asa si in viata reala?
wow BLESTEM direct!
O zi normala de-a mea:
1)Ma trezesc
2)9Gag pe mobil la scoala.
2)9 gag si TPU acasa.
3)ma culc.
PS.:Asa-i ca n-ai observat ca am pus 2 de 2 ori?
Uita-te si tu la avatarul tau cede droguri si chestii de insomnie ai
O zi normala: ma trezesc
ma duc la scoala si inghet pe drum
ajung la scoala imediat dupa ce intra profesorul
ma zbiara profu si in timpul asta eu ma prefac ca il ascult dar de fapt il injur.
incerc sa trec clasa
vin acasa
imi scriu cerinta la teme.ma gandesc.las ca am eu timp mai tarziu
intru pe 9gag si pe TPU
pe la 8 zic.oo ce usoara e lectia.mai repet in clasa de dimineata.
back 2 9gag si TPU
pe la 11 ma pun in pat.si adorm pe la 12
circuitul se repeta.
Lol e xanax si remotiv pentru somn şi ginkgo bilboa pentru memorie. Dacă nu cunoşti medicamentele taci dracu. Mi se face scarbă cand vad copii retardaţi ca tine care işi permit să judece un om fara să-l cunoască.
Deci tu ai facut acelasi lucru acum.M-ai judecat fara sti macar cati ani am.Un copil nu stie nici sa scrie corect.Si in plus crezi ca imi pierd timpul untandu-ma la avatarele celolralti?
Iata o zi normala de-amea
ma trezesc ma duc la bucatarie. nu gasesc cascavalu'
mananc ceva plec la scoala nu gasesc penaru ma duc iar acasa iau penarul ala afurisit. ma da afara idiotu de prof de mate ca am intarziat ce lume nebuna... termin orele vin acasa ma impiedic cad ma ridic mai cad odata stau vreo 10 minute o sun pe pretena mea de la etaju 2 sa ma ridice plec cu ea in casa la mine.
intram pe TPU. se face seara ies pe afara la 10 vin in casa dau muzica la maxim (rihanna lady gaga etc) ne injura si blesteama vecini. ne doare-n cur. 1 noaptea ma duc in pat. nu mie somn joc monopoly cu pretena. 2 adormim
ce viata (ne)buna am!
Ma intrebam eu de ce pui atat de multe intrebari pe TPU.majoritatea stupide.dar dupa ce am citit povestea si am vazut de cate ori cazi in cap intr-o zi m-am lamurit.
LisaJulie întreabă: