| Comeandtellmesomething a întrebat:

Ok.Deci m-au prins parintii.Erau la cafea cu niste vecini cand am intrat eu in casa, cu "frunza lui Adam" pe mine...mama a lesinat cand m-a vazut iar vecinii se tot holbau la mine.Problema e ca tata s-a hotarat ca e timpul sa tinem o discutie ca de la tata la fiu x_x.
Cum scap de asta?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Îţi schimbi sexul.

Problema e că peste două zile o să ne întrebi:
"Cum scap de discuţie ca între mamă şi fiică?".
Da' na, eşti fata mare, te descurci.winking

16 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Da.am trecut prin asta...

| CrazyUser a răspuns:

Pai nu ai cum sa scapi de asta... Poti doar sa te inchizi in camera si sa il lasi pe tatal tau sa vorbeasca singur; asta e cam singura solutie.Crede-ma...am avut si eu discutii de astea cu mama(pentru ca st fatabig grin)

Răspuns utilizator avertizat
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nu poti! x_x

| DarkMirror a răspuns:

Bun frate. Te ajut eu! Da am nev de tine! Am nev sa-mi furnizezi materialul necesar! Adica: mitraliera, cutit (ca sa fie), 500 gloante furate, cocaina, un bilet de avion spre california si 2 scriie pentru maicate si taicatu! Apropo, buna categoria.

| Bogdanux a răspuns:

Ori fugi de acasa cu tot ce mai ai, ori ii spui taticului ca te-au jefuit hotii pe strada si nu ai avut ce sa faci.Ma gandesc ca a 2-a va tine.

| KiddLemon a răspuns:

Fugi! Sau...laughing vei avea o discutie lungaa.si o morala pe deasuprarolling on the floor
P.S: kisskiss

| LoL a răspuns:

Simplu.tot ce trebuie sa faci este sa...

priceput? e simplu ca buna-ziua!

| Deea03 a răspuns:

Pai. Spui ''Da. aha... da. am inteles'' intr-una si scapi.

Cred.

Good luck

| AlQaeda a răspuns:

Incepi sa zbieri ca un descreierat la luna plina. atunci tatal tau se v-a gandi ca te uiti prea mult la Disney Chanel si v-a amana discutia despre cum se folosesc prezervativele pe alta data. SI... asa scapi big hug ' cresti mare laughing

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Te omorolaughingsimplu si la obiect

| IoanaGabe a răspuns:

Evita sa mai vorbesti cu ei...iar in cazul ca incearca sa-ti vorbeasca si sa-ti explice oh go on tu fate ca asculti dar no face...si le spui:
Da.Da am inteles...sti tu laughing"
Si vei scapa pana la urmawinking

| AnnaDee a răspuns:

"Tata, nu e ceea ce pare! Era un experiment la religie!"

| Eddy22 a răspuns:

laughing) ce copil copac esti ba...

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Și eu care credeam că ești fată... :-

| NothingToEat a răspuns:

Inchide-te in camera si lasa-l pe tatal tau sa vorbeasca singur cam 2-3 ore dupa aia se satura de vorba. asa fac si eu cu mama