Îţi schimbi sexul.
Problema e că peste două zile o să ne întrebi:
"Cum scap de discuţie ca între mamă şi fiică?".
Da' na, eşti fata mare, te descurci.
Pai nu ai cum sa scapi de asta... Poti doar sa te inchizi in camera si sa il lasi pe tatal tau sa vorbeasca singur; asta e cam singura solutie.Crede-ma...am avut si eu discutii de astea cu mama(pentru ca st fata
)
Bun frate. Te ajut eu! Da am nev de tine! Am nev sa-mi furnizezi materialul necesar! Adica: mitraliera, cutit (ca sa fie), 500 gloante furate, cocaina, un bilet de avion spre california si 2 scriie pentru maicate si taicatu! Apropo, buna categoria.
Ori fugi de acasa cu tot ce mai ai, ori ii spui taticului ca te-au jefuit hotii pe strada si nu ai avut ce sa faci.Ma gandesc ca a 2-a va tine.
Incepi sa zbieri ca un descreierat la luna plina. atunci tatal tau se v-a gandi ca te uiti prea mult la Disney Chanel si v-a amana discutia despre cum se folosesc prezervativele pe alta data. SI... asa scapi
' cresti mare
Evita sa mai vorbesti cu ei...iar in cazul ca incearca sa-ti vorbeasca si sa-ti explice
tu fate ca asculti dar no face...si le spui:
Da.Da am inteles...sti tu
"
Si vei scapa pana la urma
Inchide-te in camera si lasa-l pe tatal tau sa vorbeasca singur cam 2-3 ore dupa aia se satura de vorba. asa fac si eu cu mama
LisaJulie întreabă: