Daaa... diriga noastra e comica rau (sa o vezi cand baga cate un accent moldovenesc
)avem in clasa doi colegi (care se intrec in nebunii)
diriga le-a promis ca la sfarsitul liceului ii ia acasa la ea(miky, sper ca nu vorbim de acceasi diriga ca s-au ars baietii)
pe unul dintre ei l-a pus sa-si inchida camasa ca e prea "sexos"
si nu vrea sa o ia cu lesin (ma pune pe ganduri)
Adevarul este ca eu nu am diriginti, ci decani. Ori aceia nu-s amuzanti deloc, iar mie imi tataie fundul, mai ales la examene
.
Diriga nu, e serioasa.
Da` de ieri avem un prof nou de mate.
si e cam pedofil. IIeri a scos fetele la tabla si se uita la fundul lor.![]()
Sau sa vezi cum zice dupa ce scrie pe tabla zice"-banalitati, nu?"
Sau"cel mai bun exemplu este o paine. O imparti la 3, iar o bucata e un sfert, ceea ce bagati voi in fiecare zi pe sub nas(in gura)![]()
Azi am crezut ca mor de ras.Era in spatele meu si imi dadusera lacrimile de ras.
eu rad si tare, dar azi m-am abtinut, am ras in tacere si mi-au dat lacrimile.Deci e super
Da, profa de engleza e bestiala:X
. Chiar azi la ora nu stiu ce ne povestea si ii zice la un coleg "Sa`ti fie rusine daca te`ai gandit la ce m`am gandit eu!"
e cea mai amuzanta profa din scoala si cea mai scumpa:Xne canta in ora Lady Gaga - Alejandro doar refrenu`
, sau un coleg azi a zis ceva de "Jup"
da` dirigu zice "Bogdane vin`aici sa vezi ce "jup" iti dau eu tie
, sau "Ce vreti ma? asta e, daca Bocu` ne taie din salarii
...plecam si noi pe unde putem sa nu murim de foame"
, ii zice unui coleg "Alex am vorbit cu unu` din fratii tai, si tu esti cel mai slab la invatatura!"
da altu` zice "Asta`i prostu` familiei"
da` dirigu zice "Vorbea cel care a spus ca Stefan cel mare venea din Franta"
, sau avem profesoru` de tehno care si el e foarte de treaba, nu prea facem noi tehno
si cand intra in clasa zice "6 vine profu`, puteti sa continuati"
si noi continuam cu treburile noastre
si cand vede ca facem galagie prea mare zice "Bai liniste, batati`va si voi mai in liniste"
, sau odata vorbea la telefon si zice "Bai bate`l pe ala in liniste sau asteapta sa se termine ora si il bati in pauza"
sunt multe, nu`mi mai amintesc
pussy:*!
Diriga noastra e amuzanta
si mai avem profu' de romana care se proteste mereu
adica cu vorbe din astea bla la si alte
Pfff as vrea sa am profesori
dar cum spune si @Androgin am si eu tot decani
care sunt foarte rai
si ma ard la note
Eu am un profesor nou de matematica.se impiedica saracu la orice pas
. Pe asta il cauta moartea pe acasa si el vine sa ne predea la scoala
.
Profa de mate il intreaba ceva pe un coleg care-si linia caietul.si dupa ce raspunde ii zice profa sa nu-si mai linieze caietul in ora ca altfel eu trage ea
(linia)
Profesoara noastra de matematica e amuzanta.
Odata a spus:
"Cam plictisitoare exercitiile acestea din carte."
"Culegerea asta-i sfanta!"
Am o diriginta atat de amuzanta si e foarte de treaba
sa o fi vazut la dirigentie mama lesinai de ras la cum vorbe si radea intruna!
Aveam o profesoara de Geografie.Si un"destept" intreaba:"Putem sa copiem?". Ea numara banii pe reviste, se uita la el si zice:"Da, da, dar in liniste"
.
Sau ala de acum de la civica.Noi ii lasam tot timpul corn si lapte pe catedra.Intra ala in clasa:"Ce faceti ba cu astea aici?"si le pune in cos.Asteapta pana la jumatea orei, se duce si isi ia o cutie de lapte si un corn.Savureaza si ne lasa in pace vreo 10min.Cand facem galagie zice:"Hoo ba ciumetzilor"
.
Si sa vedeti cum arata:gras, tuns chel, cu cercel in ureche.
Zici ca ieri o iesit din inchisoare
LisaJulie întreabă: