| turasel a întrebat:

Salutare T/A! Sa va spun o intamplare amuzanta ce mi s-a intamplat. Eram in Bucuresti cu un prieten. Venisem in vizita cu ai mei la parintii prietenului meu ( noi nu suntem din Buc ), asa in fine.M-a luat prietenul ala al meu la un film.M-a dus el pe acolo prin metrouri prin tranvaie pe acolo ma uitam asa cum de le tine minte pe toate laughing. Ajungem noi la cinematograf si ne punem la coada la floricele si o feme cu un copil in brate vine la noi si ne zice daca vrem sa tinem copilul 10 minute sa se duca la WC sau ceva de genul. Ea ne promisese si o recompense de 5 lei. Noi cum eram mici in clasa a 7-a spre a 8-a am zis ca de ce nu! trece o jumatate de ora, se termina coada la floricele, se termina coada si la bilete, incepe filmu....se termina filmu! si femeia aia tot nu venise...acum ce sa facem cu copilul? prietenul meu a zis sa mergem la politie si noroc ca era o sectie de politie in apropiere. Le spunem povestea politistilor lasam copilul acolo si ne intoarcem la cinematograf. Norocul nostru ca nu ne-a pus sa ne sunam parintii happy. Cand ne intoarcem la cinematograf ne-am pus direct la coada la bilete laughing si nu am mai stat la floricele la nimic. Cand de odata o femeia in spatele nostru imi pune mana pe umar. M-am speriat ingrozitor. Cand ma uit in spate cine credeti ca era?!?!? Era mama ma trezea sa ma duc la scoala rolling on the floor))rolling on the floor)
Va placut ce mi s-a intamplat? big grin

14 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Da...frumoshappy Ti.as spune si tu unul dar mie sila sa scriu...

| AikkoxD a răspuns:

Ţi s-a făcut o farsă la Bătrâni şi neliniştiţi.

| Brâncuşi a răspuns:

Da...pacat ca a fost doar un vis...sigh laughing Si eu am visat ca m-am dus la un space sa iau cv prafuri si cand sa ii dau banii vanzatoarei dintr-o data m-am trezit si eram in patlaughing

| WhiteWolf7 a răspuns:

Doamnee, cat de tristi sa fiti sa aveti vise d-astea banale/? Fara suparare, dar visam asa ceva la 5 ani....si lumea imi spune mie sa ma maturizez...

| Vibrations a răspuns:

Eu am visat ca m-a violat Freddie Krueger

| LittleReasonToSmile a răspuns:

Luung si plictisitor rolling on the floor))

| InsartIuzarneimHiar a răspuns:

Eu am visat ca m-am dus la un magazin sa i-au popcorn si cand l-am luat in mana, m-am trezit rolling on the floor

| Wøodenpints a răspuns:

Habar nu am. N-am citit ce-ai scris.

| iKeel a răspuns:

Poate dacă ploaia s-ar opri, ţi-aş spune că mi-a plăcut.

| 20thoughts a răspuns:

laughing Moooooor laughing

| turasel explică (pentru 20thoughts):

Am si eu o curiozitate...tu chair esti CristinaCiobanasu sau doar un fan disperat?

| 20thoughts a răspuns (pentru turasel):

Nu sunt fan disperat big grin sunt un...FAN SIMPLU!

| MisterToast a răspuns:

Ce-am mai râs. http://www.myfacewhen.com/32/ Serios, nu poți să pui întrebări mai banale? La aia cu rândunelele aproape m-a pălit somnul.