anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti farse gen:
Mergi pe strada si te iei dupa un om,te prefaci ca vorbesti la telefon si spui:
"L-am gasit, are tricou(culoarea tricoului)acum ce fac?"
Si ferse din astea care le faci la oameni pe strada?

P.S.:Am incercat farsa asta... tipul a luat-o la fuga imediat ce a auzit ca vreau sa-l transez nici nu s-a mai uitat in spate sa vada cine vorbeste...(am imbunatatit farsa)

10 răspunsuri:
| TuningPhotoshopX a răspuns:

Aşa,şi?

| W3nS a răspuns:

Prea tare farsa laughing) am ras juma de ora laughing

| W3nS a răspuns:

O so incerc cu Tziganii din cartier laughing

| Brâncuşi a răspuns:

Fain...Pe asta nu am mai auzit-o...Is multe poate dar unele fiind neamuzantebig grin

| Helăăăăăuu a răspuns:

laughing))) OMG! Tare..incerc si eu!

| KiraVonHell a răspuns (pentru W3nS):

Succes!
Sau cum zic eu "Canguri fie cu tine..."(imi plac canguri)asta e o binecuvantare
Am si un blestem "Scuipatear canguri!"si doar eu pot rupe blestemul cu binecuvantarea.

P.S.: Blestemul chiar merge...au patit-o multi care m-au enervat...

| iKeel a răspuns:

Ştiu faza. I-am făcut-o unui puşti şi unui străin, au luat-o la fugă... Am făcut farsa asta la mai mulţi.

Ăăăă... Farsă? Ai putea lua la o întrebare un om de pe stradă, să fie bătrân, şi să il întrebi : '' Ce părere aveti despre A.C.T.A? '', sau mă rog, nu prea ştiu.

| Helăăăăăuu a răspuns (pentru iKeel):

Asta cu A.C.T.A am putea-o imbunatati. daca persoana respectiva nu stie ce inseamna asta, poti zice " Cum, nu stiti ce e A.C.T.A? E o prescurtate de la " Acum Copiii Trebuie Amuzati ". Ce parere aveti? " si poti lungi subiectul " In ziua de astazi majoritatea copiilor stau toate ziulica la calculator. au uitat de distractie. Ce le recomandati? ". As raspunde cu " Intorceti-va in anii in care nu exista energie electrica. " Acum nici eu nu as rade. straight face laughing

| KiraVonHell a răspuns (pentru iKeel):

Si toti au fugit sau uni te-au luat si la intrebari?

| iKeel a răspuns (pentru KiraVonHell):

Păi mă, să fie om bătrân, îmi cumpăr un microfon fals, şi îl iau la întrebări, şi până îmi pune o întrebare eu deja sunt acasă.