Păi eu am fost tunsă bob când aveam 14 ani și aveam cuib de porumbei în cap dacă nu-l îndreptam... Ca să nu mai zic că era dezastru atunci când mă prindea ploaia
Și vara lui 2009 n-a fost chiar uscată, if you ask me. Și de-atunci Muflă își prăjește părul cu placa everyday, chiar dacă i-a crescut între timp și nu mai arată ca o căpiță.
Mamăă. Şi eu îl am ondulat, creţ, electrizat şi când dâ o ploaie mai rea şi n-am glugă sau umbrelă, zici că m-a fugărit un urs! Eh. bine nici chiar aşa rău.
Dar când dau de ploaie, mi se încreţeşte părul şi îl îndrept în fiecare început de săptămână, dacă îl indrept aşa, imi stă drept... dar aşaa.
P. S : Pur românesc!
Si eu de ce sa ma amuz aici? De parul lor drept sau de carliontii tai? A, ai gresit categoria! E ceva amuzant in asta!
Si eu am parul ondulat si colegele imi tot spun sa mi-l indrept ca mi-ar sta mai bine si ar arata mai lung(il am mediu). Si daca mi-l usc cu uscatorul dupa ce il spal zici ca am o freza dinaia afro!
Sa ma vezi dimineata!
Eu personal la fel iubesc parul drept. Dar tu poarta-l asa cum iti place tie.
Da stii, daca ele daca iti propun acest lucru, poate dupa parerea lor iti va sta bine asa.Incearca vreo data.Iesi cu parul drept.In primul rind vei vedea singura cum iti sta, iar alta, le vei inchide la toate gurile.
Si daca iti va sta bine cu el drept, cu atit mai bine.Vei putea sa il porti diferit in diferite zile.Stii cum, sa nu fie ceva monoton! pooop!
![]()
St cum imi sta?
Ca o matura![]()
Nu ma prinde.
Oricum mersi pentru. pareri.
Voturi pentru toti :*
anad, nu fi aiuristik![]()
pe mine ma amuza
LisaJulie întreabă: