Da, bineinteles.Stim si poezii de la gradinita:"Mos Craciun in aia goala,/Ce-ai ramas intre nameti,/Barba s-a lipit de poala/Si cu ochii sperieti, Stai ca prostu in ograda, Si ca porcu in cotet. Un' ti-e sania mai frate, Si sacul cu jucarii? "Le-am pierdut la birt azi noapte, Da-i in masa de copii".
Da! a fost in vremea lui Hristos...si acum batranul Craciun ne vegheaza de undeva de sus
Da cum nu:X? Daca nu cine pune cadouri sub brad?
cum poti sa spui asa ceva?
...Sau cum spune NimenI si sub perna banii cand iti pica dintele?
...
Te-am pupat!
:*
Nu mai cred
cand eram mica credeam dar acum nu mai cred deloc, mi-am planuit sa ii pacalesc pe parintii mei
fundita? xd
Uite, cu aceasta intrebare poti ruina visele copiilor care sunt pe TPU.Normal ca noi, cei ce am trecut prin copilarie, nu mai credem. Dar totusi...
Heyy
Numai cred, am crezut cand eram mica. ![]()
O sustin pe Antonia. poate mai erau copii pe TPU care se bucura
de Mos Craciun. n`ar fi bine sa-i afectam cu acest lucru ![]()
Multi cred si acum.
Pa, pa.
`
Nu cred... stiu ca exista... l'am vazut la mall si joaca si in filme
u crezi?(rasp obligatoriu
))
Normal ca da!, are profil pe hi5 pe facebook myspace. Le am eu la prieteni si in fiecare an ii scriu acolo o lista de iti ia foc capu cand o citesti lol cred ca ma injura cand o citeste
Da... o colega de-a mea s-a uitat la TV si el sta numai in alascka sau Polul Nord. N-are cum sa opreasca impul si alte prostii de-astea...
De fapt, Mos Craciun era un mos din Laponia care dadea cadouri facute manual copiilor saraci. De fapt, spiritul Craciunului este sa ii faci pe cei nevoiasi fericiti, pentru ca ei nu au posibilitatea de a primi cadouri de sute de lei. Dar pana la urma, care dintre noi nu primeste ceva de Craciun?
Da...si sincer as fi foarte trista sa stiu ca de fapt nu exista. Stiu ca nu el aduce cadouri cpiilor si chestii din astea, dar cred in spiritul Craciunului, si cred ca in Laponia este un batranel dragut care e foarte bun, si face cadouri copiilor saraci si cuminti. Sper sa fie asa, altfel pentru mine magia Craciunului nu ar mai insemna la fel. Craciun Fericit!
LisaJulie întreabă: