Pai uite aici:
1.Ne jucam fatea ca baieti si ne ascundem la unu in curte sub caruta.
2.Baieti joaca footbal si da in una de 75 de kg.
3. merg la tara sa luam pere si unul din amicii mei a furat doar una si tanti aia a chemat politzia.
4.Ne udam cu apa pa tot corpu. Apoi ne asejam pe acoperisurile de la cavourile din cimitir si ne usam.
5.Doamne cand m-am trezit atunci vara cam pe 25 iunie sa iti zic:
Nu ma asteptam ca sa vina,, mosu'' la mine si uite ce am gasit langa pomuletul plantat din casa : Un pahar cu lapte si niste prajituri
6.Ma uit la baieti km joaca fotbal si eu ii incurajer cu,, Boo''.
7.Ma holbez, fara sa ma vada, baiatul de care imi place.
8.cand ma duce sora mea la lectile de engleza ma lasa in fata porti, femei, si apoi pleaca eu ma prefac ca intru da apoi eu ies din curte si plec.
9.Citesc o carte ca extraterestre ![]()
10.Pun intrebari la dragoste>sex aiurea.
Ioute 10 lucruri care le fac vara.
1)Voi sta pe afara cu prietenii[ore intregi,o sa fie nebunie,povestim ce am facut tot anul,toate notele, cum le-am luat, ce tampenii s-au mai facut](OH DA)
2)Voi sta pe la PC, Youtube, TPU(cam pe astea stau)
3)Citesc(Kama Sutra)
Pentru ca in ziua de azi daca nu o stii pe derost nu ai cultura generala![]()
Probabil(am zis asta sa sune filozofic) voi face si eu niste prostii,ca doar e vara nu?![]()
Ma voi bate cu apa,o sa mi se toarna si o sa torn galetii in cap![]()
Voi sarii iarasi mii de garduri sa iau mingea (voi cadea de pe ele cu siguranta,pentru ca mi s-a intamplat
)
Si cam atat.*se gandeste*.Voi sta pe mess, bineinteles.
Faza cu gardul trebuie sa o vezi in realitate, nu sa ti-o imaginezi![]()
Ma dau cu sania pe iarba si astept sa vina Mos Craciun in boxeri si tricou
Sc SG MIKY PROD CONSTRUCT SRLspecializata in lucrari pentru acoperisuri executa cu profesionalism si garantie la cele mai mici preturi lucrari de Montaj acoperis.Pentru mai multe detalii accesati site ul nostru https://expertacoperisuri.eu/
LisaJulie întreabă: