| DeDeChazLee a întrebat:

Vreau cat mai multe bancuri!
Cine ma face sa rad cu lacrimi are funda restul votwinking
Si daca se poate sa fie si cateva mai noi, multumesc!

2 răspunsuri:
| th0xik candy a răspuns:

Bulă aşteaptă ca doctorul să iasă din operaţie şi să îi spună cum se simte soţia lui, care suferise un grav accident de masină. Doctorul iese şi e întrebat de către Bulă:
-Domnule doctor, cum se simte soţia mea?
-Păi, ştiţi, nu o să mai poată merge, o să trebuiască să cumpăraţi un scaun cu rotile, ca să o duceţi peste tot.
-Vai de capul meu, dom’ doctor! se vaită Bulă.
-Asta nu e tot, continuă doctorul, nu se poate hrăni singură, va trebui să o hrăniţi ca pe un bebeluş.
-Dom’ doctor, dar e grav, zice Bulă alb la faţă.
-Staţi, că mai e. Îşi va face nevoile pe ea, va trebui să facă la oliţă, să o spălaţi.
-Aoleu, dom’ doctor, ce o să ma fac?
-Staţi liniştit, că am glumit, zice doctorul. Soţia dumneavoastră a murit. Într-o zi, o soţie se plange soţului:
-Dragă, sant nemulţumită că am sanii mici.
Soţul îi răspunde:
-Ia o bucată de hartie igienică, freac-o între sani şi în caţiva ani ai să vezi că o să-ţi crească.
-De unde ştii? întreabă mirată soţia.
-Cu fundul a funcţionat, nu-i aşa? O blonda se duce la sex-shop si cere un vibrator.
Vanzatorul:
−Da domnisoara. aveti expuse pe perete toate modelele de vibratoare.
Blonda:
−AA.il vreau pe ala rosu din stanga.
La care vanzatorul:
−Domnisoara.ala e extinctorul. Bulă, ce ai vrea să îţi scrie pe cruce, după ce mori?
-Ceva simplu şi concis.
-Ca de exemplu?
-Vin imediat! O familie se duce pentru prima data la restaurant si dupa ce maninca el plateste iar ea ai spune chelnerului:
−Resturile sa mi le puneti la pachet pentru catel.
−Bineinteles doamna.La care copiii in gura mare :
−Uraaaaaa! Ne cumpara cateeeel! Gica face poze pe malul lacului, cand nevasta-sa il striga disperata:
-Gica! Repede, se ineaca mama!
Gica raspunde:
-Degeaba, nu mai am spatiu pe card… laughing funda? daca nu te-am convins sa-mi spui ca mai amlaughing

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Stai sa dau un search pe Google

Întrebări similare