|

Acum cu toate accidentele astea aeriene(vedeti prabusirea in ocean a marelui avion de la Air France, zilele trecute in Iran, si toate celelalte care sunt numeroase) nu va este frica sa calatoriti cu avionul? Aveti o oarecare frica? Considerati ca e mai bine cu autocarul?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asa cum au spus si ceilalti, statistic vorbind, avionul e cel mai sigur mijloc de transport. Desigur, asta nu inseamna nimic in momentul in care ti se intampla ceva rau in avion. happy Am trecut printr-o experienta groaznica intr-un avion de dimensiuni medii care s-a dat peste cap din cauza unei rafale de vant (intr-o regiune muntoasa) si am crezut atunci ca nu ma mai urc niciodata intr-unul. A trebuit sa raman insa in acelasi avion, dupa o aterizare fortata in alta tara, pentru ca alta varianta nu aveam ca sa ajung la destinatie la timp. Si din momentul acela nu mi-a mai fost teama, desi am mai avut zboruri "zdruncinate" si am traversat si Atlanticul. Pana la urma, daca e sa se intample, asta e. Mori repede. Macar nu te chinui. happy Cred ca asta e definitia optimismului. laughing

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Ador sa zbor cu avionul si chiar nu ma intereseaza daca o sa pice avionul sau nu! Chiar si in conditiile in care mai cad vreo 2, nu se compara cu numarul mortilor din accidentele de masini; cu accidentele de masina ne-am obisnuit si numarul mortilor e limitat; la avion tragedia consta in faptul ca mor in acelasi timp 200-300 de persoane.

Autocarul nu il suport.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Imi este putin frica cand zbor cu avionul, dar daca ar fi sa aleg intre un autocar( microbuz / masina) si avion ca sa parcurg un drum din Romania pana in Germania, as alege avionul, deoarece autostrazile sunt cum sunt, soferii grabiti si neatenti, pot gasi 'n' motive pentru a nu alege aceste mijloace de transport. Iata ceva interesant:
''În Marea Britanie, din 99 de oameni accidentati moare 1, in Germania,
din 60 de oameni accidentati moare 1, iar în România, din 3 oameni
accidentati moare 1.''

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Avionul este declarat cel mai sigur mijloc de transport la ora actuala. Dar ¨cel mai sigur¨ nu inseamna 100% indestructibilitate.
Sunt mii de accidente de masini si autocare anual. dar cate avioane se prabusesc intr-un an?'
5-6.maxim.Deci prefer cu avionul cu toate ca daca e vreo problema, stiu sigur ca nu mai am scapare happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Alin, observ ca iti este frica de moarte. rolling on the floor
stai linistit, cand iti va veni sfarsitul, te va gasi oriunde te vei ascunde.si sa-ti raspund la intrebare? prefer avionul, asta daca nu calatoresc cu masina personala.nu imi place autocarul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Avionul este cel mai sigur mijloc de transport.
Este o minunatie sa zbori cu avionulhappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Domnule matale de frica vrabiilor nu mai semeni malai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ba da, imi este, dar nici cu autocarul...mai ales daca mergi in America, de exemplu, trebuie sa iei avionul.Partea tare este la inceput cand zice stewardesa ce sa facem daca ne ducem dracu', daca intram in vreo furtuna sau din astea. Draga de ea, sa vezi ce calma si zambitoare e, in timp ce eu inghit in sec si-mi fac pe cruci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează