|

Am si eu o serie de intrebari : Stie cineva daca exista locuri de campare pe la cota 1400 sau 2000 Sinaia? Cat dureaza pe jos sa ajung la 1400/2000 si daca imi recomandati alt traseu mai scurt si distractiv si un alt loc de campare Busteni sau Predeal! Va rog mult dau funda!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dap. Plus ca e frig noaptea pe vremea asta. Si au dreptate - sunt multi ursi. Eu am facut vara asta urmatorul traseu si a fost super: Busteni - Babele - cu telecabina. Nu e de campat acolo, ca e un vant de mori. Babele-Omu-Padina. Padina e cabana. 15 lei patul in camera cu 16 paturi. Am dormit la Padina. Langa cabana, in vale, erau si corturi. Singurul loc unde am vazut corturi pe tot traseul. Dar nu era camping ci doar puse asa. Si focuri. Si nopatea a venit si ursu. Dimineata am fost si am vazut pestera Ialomitei, apoi ne-am dus la Bolboci, am lua cazare - 50 lei camera cu 2 paturi. Apoi am fost pana la Scropoasa - prin cheile Zanoagei si defileul Ialomitei si ne-am intors la Bolboci (cabana pe malul lacului - foarte frumoasa). A treia zi: Bolboci - Cota 2000 - Sinaia. La celelate cabane din Bucegi - Babele, Omu, Piatra Arsa, etc. - sunt preturi mult mai mari. Scropoasa era deschisa - dar nu facea cazari. Daca vrei numerele de telefon de la cabane si alte detalii, da-mi un mesaj. Dar sa te duci cu cortu in Bucegi nu e deloc o idee buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu nu exista loc de campare.in padure de la 1400 spre sinaia.sunt ursi.si plus de asta sunt multe locuri cumparate.
Cred ca ar fi mai bine sa ajungi la 2200 pe acolo la cabana babele si sa iti pui cortul. e mai sigur asa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si drumul pe jos pe serpentine.aici depinde si de sezon.si depinde si ce fel va miscati voibig grin.in jur de vreo 4 ore.iti ia in suswinking. si vezi ca la 1600 daca nu ma insel este un fel de terasa.cu mici buni tare...si poti servi si o bere. te doare la basca. dupa aia iti poti continuua drumul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Camparea pe platoul Bucegilor e interzisa si periculoasa. E interzisa deoarece zona este o rezervatia naturala protejata si e periculoasa deoarece este o zona frecventata de ursi. Mai bine te duci la cabana, daca vrei sa dormi la altitudine mare. Sunt mai multe pe platou: Cabana Miorita, Cabana Babele, Cabana Piatra Arsa etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează