|

As vrea sa merg la munte in Bulgaria si nu stiu cum este, cum e drumul, cum sunt statiunile, cum este in comparatie cu Romania? Voi ati merge?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu unul sunt anti-Bulgaristana. Sincer, nu cred ca difera cu mult de noi. Plus ca au probleme cu coruptia MULT mai mari decat noi. Daca te duci intr-o excursie organizata cu autocar si cu grup, cred ca o sa fie ok. Daca vrei sa mergi cu masina ta, well, asigura-ti masina, sau mergi cu un trabant. Tine-ti tot timpul banii la tine. Monteaza-ti camere pe umar sa poti sa te uiti in spate. Nu vorbesc prostii. Daca nu stii ce e acolo mai bine nu te duce.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

E ok, dar am auzit destule probleme cu bulgarii. Mergeti mai multe masini in grup si, mai ales, evitati sa calatoriti noaptea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La munte in Bulgaria este superb, dar trebuie mai intai sa ajungi acolo, daca nu te ataca pe drum "militienii" autohtoni, adica hoti imbracati ca politisti. Muntii sunt minunati, mai inalti ca la noi si statiunile sunt bine organizate, frumoase, cu servicii excelente, nu ca la noi in bietele cabane ramase nearse...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost in septembrie. Sfatul meu este sa nu stai in Albena sau Nisipuri. Du-te 170 km mai incolo. Cauta pe net Nessebar si statiunile din zona. Sunt mult mai noi. Iar preturile prin statiuni sunt mult mai mici. Ex: 1 bere in Nisipuri 4 leva (1 euro = 2 leva), in Nessebar 1 bere = 1 leva.
Drumuri: si bune si rele. Media: cam ca la noi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La mare mai e cum mai e, dar la munte, cel mai frumos e în România.
Din păcate, nu prea sunt munți frumoși în țările vecine..Eu nu aș merge la munte în altă țară.Mie îmi place la noi, să merg pe munți, e libertate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează