|

Asi vrea sa merg in vacanta la Rasnov si Brasov,ca m-am cam saturat de mare, imi poate spune cineva cam ce as putea sa fac? ce as avea de vizitat?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand poti vizita brasovul care e f frumos

apoi la Rasnov poti vizita cetatea, catestelul de la Bran care e aproape, poti ajunge usor la Sinaia sa vezi Castelul Peles, la Busteni sa vezi cascada sau sa urci cu telecabina pana la Babele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Foarte multe: cetatea Bran, cea de la Râșnov sau la Brașov o grămadă de obiective (măcar Biserica neagră), aventura parc, paradisul acvatic, peștera Valea cetății, poți urca cu telecabina până sus pe munte și să cobori pe jos...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am fost la Rasnov cateva zile, nu am avut foarte mult timp dar am reusit sa vizitez Cetatea Rasnov, e suberba. Si Pestera Valea Cetatii (la 1, 5km de Rasnov), unde in weekend se tin concerte.si se aude minunat.
Apoi in Brasov, ai putea merge sa te racoresti la paradisu agvatic laughing. Si sa dai o fuga la manastirea fortificata in Harman (langa Brasov). Oricum sunt multe, dar sa ai timp sa le faci pe toate. Eu asta am apucat in 2 zile laughing si a fost obositor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează