|

Buna All!Am 15 ani iar peste cateva luni am sa implinesc 16.Am de gand sa plec in strainatate cu 2 prieteni unul dintre ei fiind cel mai bun prieten al meu si vine cu mine doar pentru imi fii alaturi etc,nu cu familia iar parintii sunt de acord.Vreau sa lucrez part time si as vrea sa va pun cateva intrebari:

1) Se poate lucra in alta tara de la 16 ani Part-Time?( Eu stiu ca se poate)2) As vrea sa fac curs de ospatar,barman sau bucatar deoarece am vazut ca se cauta mult in Germania. Credeti ca m-ar angaja?Sunt constienta ca va fi greu si ca sunt prea mica,dar vreau mult mai mult de la viitor pentru mine si chiar nu mai vreau sa stau in Romania.Va rog sa nu-mi dati comentarii aiurea,chiar nu am nevoie de ele.Multumesc,dau funda!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu iti spun ca nu e bine sa pleci asa fara sa te gandesti foarte bine si cu cineva care nu e de mare incredere pentru ca multe se pot intampla, daca nu dai importanta comentariului meu poate te intereseaza acest video http://www.youtube.com/watch?v=KZdlfAO_nTs&feature=colike care te ajuta mai mult.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu crezi ca ar trebui sa mai astepti macar... macar 2 ani?
Sincer iti spun/scriu... esti MULT prea tanara pentru a pleca de una singura.
Poti face acele cursuri aici, in Romanica, apoi, lucrezi tot aici, faci ceva experienta, dupa care, in 2 ani, pleci si vei fi mult mai experimentata.


Acesta este sfatul meu happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca sa iesi din tara ai nevoie de acte legalizate la notar de la parinti tai ambi ca te lasa sa parasesti tara insotit de un adult si nu te angajeaza nici unde

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai in rom ca e cel mai \bine\ si fr e foarte najpa in alta tara o sa-ti fie foarte greu o sa vezi eu sunt in Italia de doua luni si nu mai stau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In Germania nu ai nici o sansa: 1.pentru ca nu ai drept de munca; 2.Esti minora; 3.Nu stii limba germana

Daca totusi te-ar interesa pe viitor sa te stabilesti in Germania nu ar fi rau sa stii putina germana http:/invata-germana-rapid.blogspot.com este un site foarte folositor happy Distractie placuta in excursie totusi tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parerea mea este ca inca nu esti majora si nu ar trenui sa pleci in tari straine. Stiu ca e destul de urat aici, nici mie nu-mi place, dar cel mai bine este sa ramai langa familia ta. In primul rand trebuie sa te gandesti ca nu ai cum sa te descurci de la varsta asta singura ( sau insotita tot de doi minori) intr-o alta tara deoarece nu cunosti nici limba si nici tara. Ar fi mai bine sa ramai langa cei dragi acasa pana cand devi adulta cu acte in regula.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează