| feetofftheground a întrebat:Am incercat la inceputul lunii Septembrie sa-mi iau viza(de turist) pentru America si din pacate nu am luat-o si ma simt cam descurajata.

I s-a m-ai intamplat cuiva? As vrea sa stiu daca intr-un sfarsit ati luat-o si cum.

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Dar tu in ce baza ai mers sa obtii acea viza de care spui? Cred ca trebuie sa prezinti ceva documete, apoi ceva garantii ca esti ok, ori daca ai ceva rude aici.
Asa daca te duci foaie verde maracine laughing nu vei obtine viza niciodata.Da detalii ce ai prezentat, adica acele garantii, despre care zic.Am intilnit pe cineva, asta ceva ani in urma, la ambasada fusese de 8 ori respins laughing sau cand la'am intilnit eu era a 8a oara, avea un frate aici.Dar nu stiu detalii, na spus nimic, de fratesu cum e, ce face etc.
Alta chestie mama unui prieten la fel a fost respinsa de 3 ori, nu i s-a dat viza decat in momentu cand fiusau a luat cetatenia.
Deci sunt multe chestii pentru care americanii nu-ti dau viza.Nu fi descurajata, joaca si la loteria aia, acum in toamna se joaca iar, cred ca luna ce vine daca nu ma insel.

| Violleta2022 a răspuns:

Care au fost motivele respingerii?

Pentru ca, pentru viza de turist se acorda extrem de usor daca indeplinesti conditiile lor: varsta legala, esti angajat permanent si poti dovedii asta, ai cont bancar cu o suma considerabila, unde se vad banii intrati lunar si poti dovedii ca ai cum sa-ti cumperi biletul de avion dus-intors, platii cazarii pe durata excursiei si bani de hrana, transport si altele, cand esti in USA.
Dar, care a fost motivul respingerii!?

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Se trăiește destul de bine și în România.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ganea_Marian-Dumitru_1972):

Ce treaba are viza de turist cu nivelul de trai din România?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poți reincerca după 6 luni parca, dar trebuie sa iti dai seama de ce te au respins prima data... Nu aveai loc de munca, ai comis infracțiuni, păreai ca nu îți poți permite excursia?

| mihai69 a răspuns:

Ai toate informațiile necesare aici:
http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-gen-faq.asp#qlistrefuse