|

Buna! As vrea sa stiu si eu va rog ce teze se dau la profil de turism si alimentatie si la ce materii dai bacu'. Este un profil de viitor? mersi:*

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna.Eu sunt la turism, acum trec pe a 12. Sincer m-am dus deoarece imi placea foarte mult geografie, ok.laughing si am fost dezamagita. Mie nu imi placea matematica delocccc, culmea fac 3 ore de mate pe a 9 faci 2 ore, dupa 3 ore de mate, si o ora de geografie. Faci multe module: Marketing, organizarea resurselor umane si multe altele, alea sunt chiar dragute. Acuma pe a 12 o sa fac 2 ore de geografie! Dai teza din mate, romana, engleza, economie, eu din astea am dat pana pe a 10. In a 11 nu am mai dat la engleza, nu stiu de ce.Si cu bacu inca nu se stie, normal se da din romana, din pacate matematica (da poate se scoate, adica la turism la ce iti trebuie atata matematicaaacrying ) Dai engleza sau franceza si economie sau geografie si marketing. Faci practica din clasa a 10, acum depinde, mie chiar mi-a placut la practica am vorbit doar cu turisti, acum depinde, fiecare. Nu stiu neaparat daca este un profil de viitor adica merg destui de multi si dupa dau si la faculta tot la turism, trebuie sa iti placa si atunci poate fi si de viitor daca faci ce iti place, si depinde unde ai vrea sa lucrezi. Poate mai iti schimbi parerile, eu dupa ce termin a 12 dau la teatru, nu prea are legatura cu turismu.laughing Bafta oriunde mergi! Pupici!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Da este un profil de viitor.happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este. Te sfatuiesc sa nu te duci la turism si alimentatie.
Du-te la economic, la orice dar nu la turism iti faci tineretea si viata un cosmar daca te bazezi pe banii castigati in turism!
In liceele cu acest profil faci practica deja din clasa a 9a ajungi sluga la aia le faci curat prin hoteluri.
Te rog eu, nu te du

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează