|

Buna ce hotel din Bulgaria, Nisipurile de aur imi puteti recomanda as vrea sa fie 2 camere separate 2 famili, 2 partinti 2 copii, 2 parinti 2 copii, All inclusiv as vrea sa fie. As pleca vineri pe 18 si as sta pana Duminica pe 20! As vrea un hotel cu preturi mai mici.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poți schimba opțiunile de căutare și să alegi ce crezi că ți se potrivește mai bine.
http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/......tp?/search

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu aș recomanda Grifid Arabela (sau oricare altul dintre cele patru Grifid de acolo: Bolero, Vistamar și Metropol). Majoritatea hotelurilor din Nisipuri sunt A.I., așa că nu prea găsești altfel nici să cauți!
Aș mai recomanda și Viva Club HVD Hotel.
Despre toate poți citi aici:
http://amfostacolo.ro/......tsi,11,43/
Anul ăsta merg și eu la Melia - să vedem ce-o fi...;)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In Nisipurile de Aur,mai ales in aceasta perioada, preturile sunt destul de mari, iar tu vrei preturi mici.Te mai costa si parcarea, care este iar scumpa.Iar pentru doua zile, chiar nu merita.Asa poti sa mergi in Albena, care este mai aproape, parca gratuita(se platesc doar 6 leva taxa de statiune). Chiar nu se merita sa faci atat drum,ca sa stai doar doua zile!
dar alegerea este a ta!
Eu nu ti-as recomanda Nisipurile de Aur,pentru doar doua zile!
Mai bine, mergi pana in Balcik, daca tot vrei o iesire si la anul, strangi bani, iti poti lua si Early Booking(reducere intre30-15%).Se gasesc si preturi mici, cu reducere si mai mici(anul asta am fost in iunie, in Albena cu 24, 80 euro/noapte cu UAI, iar in septembrie vreau sa merg in Obzor cu 19 euro/noapte cu AI), conditii excelente, cu de toate, gratuite:sezlonguri+umbrela, parcare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am fost la:
melia grand hermitage nisipurile de aur
cu team building si cu familia dupa aceea - excelent din punct de vedere servicii, mancare si camere
in schimb am fost la Hotel Kaliakra( care este langa) unde apa nu curgea ca lumea iar serviciile cam lasa de dorit, de mancare nu pot sa zic ca a fost chiar buna. Tinand cont ca am fost tot asa all inclusive a fost cam dezamagitor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează