|

Buna colegi de pe TPU.asi avea si eu o rugaminte la voi plissss.cine imi face si mie o schema daca o pot numi asa a unui traseu turistic in vatra dornei.adica sa fiu mai clar de la hotelul x in jurul lui ce asi putea vizita traseie turistice distractii relaxare si asa mai departe. m-am tot uitat pe net dar nu imi pot da seama cam ce ar fi de vizitat. multumesc antincipat pentru raspunsuri dau funda

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Are dreptate "bistriteanul". E foarte mic incat vezi intraga localitate in 2 ore. Langa parc este un punct de informare unde au harti gratuite (nu e deschis duminca si sambata au doar 2 ore program). Mai mult de atat nu ai nevoie. Daca prinzi vreme frumoasa merita sa mergi pe traseele speciale cu bicicleta.
Distractie placuta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vatra-Dornei e un oras foarte mic! Iti recomand sa te cazezi la Hotel Silva, acolo am fost eu in tabara de matematica! Cum iesi din hotel, treci linia ferata si ajungi intr-un parc in care deseori gasesti tot felul, masinute, trenulet... Tot in parcu' ala este patinoar iarna si tot iarna poti sa te duci la partia Bradu'... Inchiriezi schiuri sau snowboard si te dai pe acolo, e fain!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Www.snowrocker.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează