| Alina2017 a întrebat:

Buna dragi prieteni (TPU)
Vreau sa plec cu sotul meu in concediu si as vrea sa imi recomandati niste locuri frumoase. Unde ai vrea sa mergi sa iti petreci concediul? Doar in Romania

Răspuns Apreciat de Editori
| Salontanul a răspuns:

Pentru ca sunt din Bihor va recomand zona: https://www.ghiduri-turistice.info/descopera-romania-ghid-bihor
Daca treceti si pe la Madaras e la 3 Km de Salonta unde locuiesc eu. Oricum, pestera Ursilor este un loc pe care daca nu l-ai vazut o data in viata pierzi ceva deosebit. Este a 3 pestera ca frumusete in genul ei, din lume. Mai mult, zona recomandata contine toate formele de relief: munte, deal, campie. Apusenii impaduriti sunt de-o frumusete rara. Puteti face si o baie la Baile Felix (functioneaza tot anul cu apa calda). Mai multe in link-ul dat.

4 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

Predeal. Rasnov. Straja, jud Hunedoara. Baile Herculane. Cheile Bicazului.

| Alina2017 explică (pentru GoldenZenith):

Multumesc frumos. Ma voi interesa si voi alege unu din aceste locuri

| nugasescusernameliber a răspuns:

Maramuresul este o zona foarte frumoasa, mai ales daca aveti masina. De la cascada cailor, la rezervatii naturale, puteti face si un drum cu mocanita... daca va pasioneaza traditiile.
Cheile Nerei este un loc absolut superb, plin de cascade dar aveti drumetii de facut si plimbari prin munti. Mai puteti face un ocol si la Vulcanii noroiosi, Focurile vii.
Delta daca nu ati vazut-o, Colibita, etc. Sunt multe locuri frumoase in tara asta.

| NellieLovett a răspuns:

Predeal,Padis

| Ivy86 a răspuns:

Depinde când ai concediul și unde stai.
Eu zic ca Clisura Dunării este ideala pentru orice perioada a anului. Ai ce vizita cazanele mici și mari, capul lui Decebal, mănăstiri, stațiunea Herculane e undeva la 20 km și cazare găsești pe malul Dunării.
Alta varianta ce as putea sa iti sugerez este împrejurimile Turzii, unde poți vizita Salina Turda care e spectaculoasa, cheile Turzii, Cluj-ul care e foarte aproape. Cazare găsești ieftina la localnici.
Un concediu plăcut și sper ca te-au ajutat informații mele.