| Violeta_Od_2002 a întrebat:

Bună! Iubitul meu este din Turcia și as vrea sa merg în Turcia pentru a ma căsători cu el. Eu știu ca nu am nevoie de o viza pentru a călători în Turcia. Îmi poate zice cineva dacă în situația în care eu vreau sa ma căsătoresc cu el am nevoie de o viza? Ce pot face?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti s-a urat cu libertatea sau de ce vrei la 18 anisori sa devii slava de musulman?

| Annastassia a răspuns:

Vad ca esti minora, deci ai nevoie de consimțământul scris al parintilor si de un insotitor, sau vine turcul la noi in tara si te casatoresti in Romania.

| danutzu96 a răspuns:

Dar... L-ai vazut pana acum? Sau e relatie "wireless"? In cazul al 2-lea recomand sa asculti pe colegu de mai sus, ca poti ajunge foarte rau...

Răspuns utilizator avertizat
| flixbuster a răspuns:

Vezi ca au mai fost care au plecat de printese dupa fat frumos in tari musulmane/arabe si cand au ajuns acolo vai de mama lor si nici acasa nu se mai puteau intoarce (erau cam prizoniere si nu din alea de lux in palat cu servitori).

Du-te daca te mananca rau dar nu te casatori. Asteapta. Stai 6 luni, un an sa aiba timp sa-si dea arama pe fata (poate e super om dar daca nu e vrei sa afli inainte de maritis ca dupa aia s-ar putea sa devii obiect nu fiinta cu drepturi). Si orice ar fi sa ai pasaportul la tine, nu-l da nimanui. Si sa ai si bani de avion de intoarcere (sau autocar).

A, si in tara aia, in mod particular, e boss de boss unu' cu apucaturi de tiran si care a cam instaurat o dictatura unde cam mor oameni doar ca vrea si poate el.

Daca 2002 ala din numele de utilizator e anul nasterii si ai doar 18 ani eu iti zic sa mai astepti. Serios, oricat te-a incantat (mai ales daca te-a incantat prea tare), mai asteapta cu maritisul. Nu asta e scopul ultim al existentei.