| Violeta_Od_2002 a întrebat:

Iubitul meu este din Turcia și as vrea sa merg în Turcia pentru a ma căsători cu el. Eu știu ca nu am nevoie de o viza pentru a călători în Turcia. Îmi poate zice cineva dacă în situația în care eu vreau sa ma căsătoresc cu el am nevoie de o viza? Ce pot face?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti s-a urat cu libertatea sau de ce vrei la 18 anisori sa devii slava de musulman?

| Violleta2022 a răspuns:

Vad ca esti minora, deci ai nevoie de consimțământul scris al parintilor si de un insotitor, sau vine turcul la noi in tara si te casatoresti in Romania.

| JicaContra a răspuns:

Https://www.mae.ro/travel-conditions/3753
se pare ca nu ai nevoie

DAR

Turcia "pare" civilizata, dar de fapt e tot o tara islamica, oricat de moderat ar fi islamul acolo, TOT ESTE ISLAM, iar in islam o femeie este considerata si tratata ca sclava, INDIFERENT CE VEZI LA TEMBELIZOR, mai ales pe Kanal D, care e detinut de turci si care incearca sa isi prezinte tara intr-o lumina buna
am auzit de soti in Austria, el islamic, ea austriaca, si dupa vreo cativa ani de casnicie, si copii, el a inceput sa ii interzica sa iasa din casa neacoperita, sa bea alcool, oricat de putin ar fi, si alte IMBECILITATI ISLAMICE! inca odata, asta in Austria care e catolica NU ISLAMICA
iar tu vrei sa mergi intr-o tara islamica

| flixbuster a răspuns:

Vezi ca au mai fost care au plecat de printese dupa fat frumos in tari musulmane/arabe si cand au ajuns acolo vai de mama lor si nici acasa nu se mai puteau intoarce (erau cam prizoniere si nu din alea de lux in palat cu servitori).

Du-te daca te mananca rau dar nu te casatori. Asteapta. Stai 6 luni, un an sa aiba timp sa-si dea arama pe fata (poate e super om dar daca nu e vrei sa afli inainte de maritis ca dupa aia s-ar putea sa devii obiect nu fiinta cu drepturi). Si orice ar fi sa ai pasaportul la tine, nu-l da nimanui. Si sa ai si bani de avion de intoarcere (sau autocar).

A, si in tara aia, in mod particular, e boss de boss unu' cu apucaturi de tiran si care a cam instaurat o dictatura unde cam mor oameni doar ca vrea si poate el.

Daca 2002 ala din numele de utilizator e anul nasterii si ai doar 18 ani eu iti zic sa mai astepti. Serios, oricat te-a incantat (mai ales daca te-a incantat prea tare), mai asteapta cu maritisul. Nu asta e scopul ultim al existentei.

| danutzu96 a răspuns:

Dar... L-ai vazut pana acum? Sau e relatie "wireless"? In cazul al 2-lea recomand sa asculti pe colegu de mai sus, ca poti ajunge foarte rau...