|

Buna prieteni happy

Ma gandesc inca de acum la vacanta de vara si nu stiu unde sa ma duc.am tot fost la mare si m-am cam plictisit. Am la dispozitie cam 4 zile si nu stiu unde sa merg. voi ce imi recomandati? Chiar vreau sa fie ceva frumos de vizitat.

Ajutati'ma vo rog happy si va multumesc mult :*

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Vama Veche sau 2 Mai. De ce? Preturi bune, mancare variata, distractie cat cuprinde, libertate totala, cazare la pensiuni destul de ieftine. In plus, daca te duci cu masina ai Mangalia, Saturn, Venus aproape, unde poti sa mananci, distrezi si plimba (asta in caz ca te plictisesti in vreo seara).
Eu merg cu cortul in 2 Mai de vreo 6 ani si inca nu m-am plictisit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te la tara e frumos happy chesti anticehee hee din astea, dar cum poti sa te plictisesti de mare? straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu ti-as sugera sa mergi la munte la sinaia... eu am fost vara trecuta si m-am distrat de minune... am urcat pe munte, a vizitat castelul peles si pelisor, am fost cu cortul ( daca mergi cu cortul cumva asculta indicatoarele care zic ca sunt ursi, noi nu le-am bagat in seama si am instalat corturile si cand mancam gratar a venit ursul dar noroc ca erau oameni de la ocolul silvic si a trebuit sa plecam repede la oar 1 noaptelaughing) ), orcium eu iti sugerez muntele pentru sunt multe lucruri de facutbatting eyelashes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează