| Mary0905 a întrebat:

Am câteva întrebări legate de avion (in călătorii lungi gen de 10-20 ore)


1. Cam cât timp durează sa ajungi din București pana in Caraibe in Republica dominicana

2. Credeți ca o sa se prăbușească? sad mi-e foarte frica de avioane.


3. E adevărat ca ai niște tablete in fata scaunului?


4. Ți se înfunda urechile foarte tare din cauza altitudinii oceanului? (Am mai fost cu avionul dar nu peste ocean)


FUNDAA LA CEL MAI BUN RĂSPUNS ȘI CEL MAI SIGUR

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

1. Timp de zbor efectiv probabil vreo 11 ore (nu stiu exact, doar orientativ). Drumul in total dureaza mai mult pentru ca nu sunt zboruri directe, schimbi avionul pe un aeroport din vestul Europei.
2. Nu. Probabilitatea sa ai un accident aviatic pe un zbor ca asta e mai mica ca probabilitatea de a avea un accident rutier daca mergi de la Bucuresti la Satu-Mare.
3. Ai o masuta pliabila pe spatarul scaunului din fata. Tu te referi la tableta (dispozitiv IT)?
4. Urechile ti se infunda doar la decolare si la aterizare. Poti casca sau inghiti in sec. Pe vremuri se dadea o bomboana de supt, vad ca s-a renuntat, probabil din cauza riscului de inghitire. Avioanele zboara la aceeasi altitudine indiferent daca traversezi oceanul sau zbori de la Bucuresti la Paris.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru andreia67):

Iti dau dreptate la tot, mai putin punctul 4. La zborurile in avioane cu cabina presurizata ti se infunda urechile datorita presiunii care e echivalenta cu cea de pe la 2000 de metri altitudine. Pe mine la primul zbor (~2 ore) m-au durut urechile si le-am avut infundate cam 18 ore dupa. Nimic insuportabil, dar o senzatie cam nasoala. Stiam si de cascat, si de inghitit in sec, le-am aplicat fara mare succes.

3 răspunsuri:
| Necunoscutu92 a răspuns:

BOOS asculta aici

1 depinde de avion daca are da sau nu întârziere și dacă avionul merge repede sa încet durează 18-20 de ore

2 nu te prăbușești fi liniștit daca te prăbușești uite aici niste jocuri când am fost cu avionul le-am folosit și mea trecurlt teamă unu se numește Prepare for impact al doilea life vest app al treilea learn to balance acest sunt te ajută ce sa faci daca te prăbușești joaca-te și mie ne-a fost frica și cu ajutorul lor nu mea mai fost frica le găsești în app store sau Google play joaca-te pe ele

3la avionul meu au fost depinde și de avion

4 mie misau înfundat dar la maică-mea nu depinde de om

| Necunoscutu92 a răspuns (pentru Necunoscutu92):

Și am uitat sa spun in avion trebuie sa dai telefonul pe mod avion mie mea loat telefon și la pus in plic cu numele nostru și când am coborât nu la dat și în avion ai vosuta și suport de căni p