|

Buna TPU! Am nevoie urgenta de ajutor. Ce parere aveti despre firma Lar Travel? Fac gesturi urate sau totul e ok? funda+vot

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

S.C. LAR TRAVEL AGENCY S.R.L. este o societate cu capital privat infiintata in anul 1998 de Lar Aurel, destinata transportului international de persoane si turismului. Datorita perfectionarii si dezvoltarii continue a activitatii companiei, in prezent reusim sa oferim peste 480 de destinatii in Europa pentru transportul regulat de persoane.

Scopul nostru este de a oferi servicii la standarde ridicate fiecarui client. Odata ce a-ti apelat la noi veti reveni si a doua oara deoarece ne ocupam de fiecare client de la achizitionarea serviciului prin oferirea de informatii clare si sigure si pana ce acesta ajunge la destinatie.

Suntem disponibili apelurilor telefonice la orice ora din zi si din noapte.Numarul de telefon non stop la care puteti suna pentru rezervari, informatii, sugestii sau clarificarea neclaritatilor este 0723.355.453 iar la el va raspunde o persoana din conducerea firmei.
Proiectul de infiintare a companiei noastre de turism s-a conturat in anul 1998 cand a luat fiinta departamentul de transport cu autocarul, ticketing, bilete de avion si turism intern care s-au dezvoltat in fiecare an prin profesionalismul nostru.

In anul 2000 aveam peste 200 de destinatii de transport cu autocarul spre Ungaria, Austria, Italia, Franta, Spania, Germania, Belgia, Olanda, Suedia si Grecia.

In anul 2008 a devenit necesara dezvoltarea emiterii biletelor de calatorii online cu plata prin card sau transfer bancar.

La inceputul anului 2009 s-a implementat acest sistem care permite flexibilitate in emiterea biletelor prin www.rezervari-autocar.ro.

Calitatea serviciilor noastre este mereu verificata de noi deoarece intotdeauna la numerele noastre de telefon vom raspunde oricarui apel Din cate am citit eu cred ca totul e ok;) bft

1 răspuns: