| fearlessss a întrebat:

Buna TPU
Imi puteti zice si mie magazine cu haine rock din.Munchen si din Viena? Cu numele si numarul strazii va rog si daca se poate si un link de la varianta online a magazinului

Răspuns Câştigător
| spiridus25 a răspuns:

Shopping

Münchenul nu se putea lăsa mai prejos la shopping. Mallurile sunt foarte mari şi cuprind de la magazine de haine şi încălţăminte până la cafenele şi centre spa. Indiferent de vreme, vă puteţi petrece aici ore întregi cu certitudinea că nu vă veţi plictisi. Pe lângă malluri, se găsesc şi centre de cumpărături cu magazine universale, unde găsiţi cam tot ce v-ar putea trebui, la nişte preţuri mai mult decât accesibile.

Germanii sunt cunoscuţi ca nişte oameni foarte practici şi organizaţi. Ei îşi fac viaţa mai uşoară printr-o multitudine de invenţii care nu se găsesc la orice pas în alte ţări. De aceea, chiar dacă nu aveţi nevoie de nimic, trebuie să faceţi însă o vizita prin magazinele din Munchen pentru a vedea fel şi fel de lucruri interesante.

• The Riem Arcaden; 120 de magazine, în estul Münchenului. Puteţi ajunge aici cu metroul, liniile U2 şi U7, sau cu autobuzul 38, 91, 263 şi 264. Adresa: Willy – Brandt Platz 5, 81829 München.
• Einkaufs -Centrum Neuperlach; 130 magazine, cu produse din cele mai diverse. Adresa: Thomas Dehler 12, 81737 München.
http://www.wien.info/ro/vienna-for/gay-lesbian/shopping

| fearlessss explică (pentru spiridus25):

Mersi..dar..eu am. specificat clar ca vreau rock.

| spiridus25 a răspuns (pentru fearlessss):

Am cautat rock dar nu am gasit decat asa.

2 răspunsuri: