|

Buna TPU. pe unde este mai bine sa mergi in grecia? prin bulgaria? sau prin serbia si macedonia? o zic asta pentru ca am auzit ca cica pe acolo este un "autobahn". voi ce spuneti? si daca se poate ceva amanunte ar fi de folos. multumesc.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Autobahn este reteaua de autostrazi din Germania. Pe multe dintre autostrazile din Germania n-ai limita de viteza. In ceea ce priveste Grecia, Bulgaria, Serbia sau Macedonia - oricare dintre ele merita vizitate si niciuna nu seamana cu cealalta. Asa ca. vezi ce te intereseaza sa vizitezi si alege happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu merg prin Bulgaria.Salonic-Bucuresti faci 11 ore.In Bulgaria opresti numai la benzinarii.Sa ai bancnote de 10 si 5 euro pentru spaga la politaii bulgari. Bulgaria are autostrada, facuta de nemti, e buna.Dar cand intri din Romania in Bulgaria e ca la noi.Pe la jumatatea drumului dai si de autostrada.Sa ai harta si sa fii foarte atent la indicatoare, sunt cam imbarligate. Eventual, uita-te sa iesi din tara in spatele unui autocar care merge in Grecia.La ora 15 pleaca din Bucuresti, pe la ora 17, sunt in Bulgaria! Prin Serbia si Macedonia nu am fost, nu stiu. Oricum, drum bun!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am mai trecut o data prin bulgaria... si nu ma intereseaza sa vizitez nici una din tarile enumerate de mine in afara de grecia. vreau sa stiu doar pe unde este mai rapid... multumesc oricum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tot viziteaza daca vizitezi tot vei deveni exploator... funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dupa mine sincer cel mai mult se merita sa mergi in grecia in nei pori sau thasos dupa parerea mea sunt hoteluri destul de accesibile preturile nu sunt foarte mari deci nu stiu eu am fost de 3 ori in grecia si sincera sa fiu sunt multumita, dar daca iti permiti ceva mai mult te sfatuiesc sa mergi in Italia la roma sau rimini acolo chiar se merita sa mergi este ceva de vis:X:X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează