|

Buna TPU

Peste o luna eu impreuna cu o prietena si familia mea o sa mergem la mare in Eforie N dar am vrea sa mergem intr-o zi si la Aqua Park (Mamaia)

Intrebarea mea este :

Cum este acolo, a mai fot cineva si cat costa?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am fost acolo acum ceva timp, sincer nu mai retin pretul.Acum conform site-ului oficial este ADULTi:Iunie-&septembrie 40 lei; iulie&august 70 lei. Tin minte ca a fost SUPERB.Apa foarte curata, ai jacuzzi, masaj etc.
Informatii mai multe gasesti la : http://www.aqua-magic.ro/index.php/tarife-sezon-2014/tarife-standard Iti doresc o calatorie cat mai placuta!

5 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Necunoscătorii şi-au dat drumul la gură. YUHUUU!

Nu. Nu e aşa cum zic ăia şi sunt tot felul de chiciţe.

Deci, s-o luăm de la început.

Aqua Magic e un pard acvatic de distracţii foarte tare. Chiar te distrezi foarte bine. Am fost aproape în fiecare an, şi e foarte fain.

Acum să îţi spun cum se procedează. Acolo ăia te consideră copil doar dacă ai sub 1.50. În sensu' că trebuie să treci pe sub o bară la întrare. Da' dacă salvamarii îs de treabă te lasă să te apleci.

Bun, număru' doi. E greu să mergi acolo şi să stai toată ziua. La amiază o să te arzi naşpa rău de tot, şi nu ai voie să intri cu mâncare şi apă (îţi controlează geanta), şi mâncarea şi apa sunt scumpe. N-o să poţi sta toată ziua în concluzie.

În ultimii ani, de la 4 se aplica o reducere de jumătate de preţ. De la 4 până la 8 când se închide apuci să te dai de 20 de ori pe toate prostiile alea. Plus că nici coada nu mai e aşa mare la tobogane.

Preţurile sunt destul de mari, se schimbă în fiecare an, şi variază: în jur de 60 lei la adulţi şi 30 la copii. Dupămasă sunt jumate'.

Dacă totuşi vrei să mergi de dimineaţă este ceea ce ei numesc "Pachetul Familia" pentru doi adulţi şi un/doi/trei copii. Preţul o să scadă cu un procent mic, da' tot scade un pic.


Cum recomand eu să faci: Dimineaţă mergeţi la plajă în Mamaia (trebuie să te duci măcar odată în Mamaia, e foarte diferit de oricare dintre statiunii. O să vezi că nisipul e mult mai fin şi fundul mări scade mai încet): faceţi plajă la cazino, nu în capăt la butoaie. De acolo puteţi merge fie cu telegondola (e frumos, merită), ceea ce nu prea recomand, că-i foarte cald la amiază, fie cu mijlocul de transport cu care aţi ajuns în mamaia, fie pe jos (ceea ce iarăşi nu recomand tot din cauza căldurii).

La amiază nu staţi afară. E periculos. Mergeţi la o Împinge-Tava de pe faleză. Mâncarea e bună, şi nici nu e scumpă.
...2012 - 2130 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu tot am fost, sa pleci cu prieteni. e o distractie foarte placura, iti recomant mai des sa mergi...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am fost de doua ori...e ok...adica, chiar m-am distrat si nici pretul nu e exagerat in jur de 20 lei :* distractie placuta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost aproape in fiecare an. Costa in jur de 15-20 de lei un bilet. (pe langa ce mai vrei sa-ti iei tu : bauturi, mancare etc.)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează