|

Buna tuturor! imi puteti spune totul despre organizarea unui salon? Va rog frumos, dau fundita, multumesc:X!big grin

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Alonul de coafură trebuie să respecte toate standardele şi normele europene de igienă

Deschiderea unui frizerii sau a unui salon de coafură în mediul rural este doar una dintre multele idei de afaceri care se pot finanţa cu bani europeni. Pentru oricare dintre acestea se pot obţine cel mult 150. 000 de euro, bani nerambursabili acordaţi prin intermediul Axei prioritare 3 - Calitatea vieţii în zonele rurale şi diversificarea economiei rurale a Programului Operaţional Regional. Măsura este menită să-i încurajeze pe locuitorii din mediul rural să desfăşoare activităţi în alte domenii decât cel agricol. În acest sens, tinerii sub 40 de ani beneficiază de ajutor public de până la 60%, în timp ce pentru ceilalţi beneficiari finanţarea poate ajunge la cel mult 50%, limita minimă fiind de 5. 000 de Euro.

Finanţare nerambursabilă pentru deschiderea unui salon de coafură/frizerie în mediul rural se poate obţine numai dacă se îndeplinesc o serie de condiţii. Prima condiţie este dată de organizarea beneficiarilor ca microîntreprindere, adică să aibă între 1 şi 9 angajaţi şi până la 2 milioane de euro cifră de afaceri. Totodată, persoanele fără pregătire de specialitate sau care nu fac dovada participării la cursuri în domeniu nu pot obţine finanţare. Toate saloanele de coafură şi frizerie trebuie să respecte normele europene în domeniu. Spre exemplu, trebuie amenajate camere separate pentru aşteptarea clienţilor, tuns şi coafat sau pentru depozitarea echipamentelor curate şi a celor folosite la curăţenie.

Prevederi stricte sunt impuse şi în ceea ce priveşte sterilizarea instrumentelor şi colectarea deşeurilor. În cazul în care sterilizaţi instrumentele în altă parte trebuie obligatoriu păstrată dovada sterilizării. Camerele trebuie să fie bine ventilate, iar în coafor este interzis fumatul, consumul băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. Accesul animalelor de companie este, de asemenea,...2006 - 3152 + Vezi răspunsul întreg

2 răspunsuri:
| explică:

Max.ai chef de glume?, eu nu am fratilaughing. Daca vrei sa faci glume, TPU este...laughing=)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Denisa esti foarte proasta nu ai spus ce salon si vezi ca esti sora mea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează