Am mers cu avionul in spania, am vizitat muzee (2 muzee) am mers la targoviste,... aaa am mai mers in excursi cu clasa la mc ![]()
am mers si am vazut filme la cinema... cam atat
Buna,
Cea mai tare calatorie a fost:
Iasi-Ungaria-Austria(parcul verde al Europei, e suuuper)-Italia(pe Mont-Blanc)-Franta(la Disney si in Paris)-Germania-Austria-Ungaria-Romania!
A fost o experienta faina!
Pa-pa!
Cand mi-am rupt picioru, am fost in spital si faceam CALATORii cu targa de la Parter la Etaju 3 si invers
...se intampla in iulie. 2010 cand am plecat de la
bucuresti la timisoara.singur de nebun, cu 35 RON toti
banii, in slapi, maieu si belmude... mi am dat intalnire cu o
tipa de pe net. a fost ceva spontan, tipa nici nu se
astepta. ne am distrat super si am facut de toate.fireste
nu mi-au ajuns banii dar ea a fost super de treaba, mi-a platit biletul de intors si mi-a dat si bani de buzunar.pentru ca am fost un "baiat bun"
...se intampla in iulie.2010 cand am plecat de la
bucuresti la timisoara.singur de nebun,cu 35 RON toti
banii,in slapi, maieu si belmude...mi am dat intalnire cu o
tipa de pe net.a fost ceva spontan, tipa nici nu se
astepta. ne am distrat super si am facut de toate.fireste
nu mi-au ajuns banii dar ea a fost super de treaba, mi-a platit biletul de intors si mi-a dat si bani de buzunar.pentru ca am fost un "baiat bun"
Acum sunt la Bucuresti.La o prietena.Nu pot spune ca e tare, dar ma uimesc lucrurile de aici, lumea, totul.
In jud bistrita-nasaud.
in localitatea valea vinului
peisaje exceptionale, oameni de treaba, preturi mici la cazare(:
asta pentru iubitorii de natura.
am urcat si pe ineu.
Romania, the best country ever:X
Buna Stela:*. cea mai lunga calatorie pe care am facut`o a fost in CHINA cu tatal meu.Am stat acolo 3 luni in orasut Teajin la un hotel. ti-as da denumirea dar din pacate am uitat`o. E un nume mai ciudatel
. Am fost si in Olanda pentru 2 luni si in Anglia pentru 1 luna si 5 saptamana cu sor`mea. te pup :* si mai vorbim.:*:*
Eu am fost de 2 ori vara asta in Cluj.![]()
Prima data...Am fost cu dansurile.Hotel de 5 stele, alea, alea.![]()
Si doua oara...Am fost intr'o tabara...
A fost bestial!
Ne'am intalnit acolo cu 3 baieti.![]()
Best summer eveeeer.
Am calatorit gratuit cu nava Terra („Planeta albastră") in jurul soarelui impreuna cu miliarde de oameni si animale!
Este un joc browser based unde poti sa castigi bani adevarati(deocamdata nu este implementat deoarece nu sunt destui membri), sa iti faci noi prieteni sa omori jucatori/politicieni si multe altele...cheama-ti toti prietenii si vei fi recompensat.
[url]http://www.mafiacreator.ro/MobGate/[/url]
Pai...am fost in Paris.Chiar mi-a placut am vizitat toate atractile turistice, noaptea se vedea superb cu toate luminile (mai ales cele turnul Eiffel. A fost minunata excursia
Din Zagreb La Ploiesti... A fost extravaganta si neasteptata.Am luat 3 trenuri.
Noi am crezut ca am luat trenul de la Zagreb la Bucuresti dar trenul acela nu ma exista ![]()
Eu cu mama si cu sora ea mai mica am luat trei trenuri cu o bicicleta de bebelusi dupa noi si inca doua valize gigantice.Eu nu dormisem 24 de ore sora mea mai mica 22 de ore si mama la fel ca mine!
Ha ha ha
Eu am fost cu avionul pana in Antalya, Turcia si am petrecut 2 saptamani de vis la un hotel de 5 stele 42 de grade celsius multi bani si ultra all inclusive!
AndutzaAndu09 întreabă:
mihai_1757 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
tonyc7 întreabă: