|

Care este locatia ideala din Romania pentru un cuplu sa sarbatoreasca Valentine's Day?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

La doar 7 km de Castelul Bran, intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, intr-o zona unica prin superbitatea sa, se afla satul turistic PESTERA.Satul braŞovean Peştera – o destinaţie decupatĂ din basmele cu prinţeseDacă vreţi să vedeţi cu adevărat ceva spectaculos, vizitaţi satul brănean Peştera.Satul Peştera se afla la doar 7km de Castelul Bran, în inima Rezervaţiei Piatra Craiului. Satul Peştera este străjuit pe de o parte de masivul muntos Piatra Craiului, iar pe de altă parte de masivul muntos Bucegi.

Cine iubeşte cu adevărat muntele şi vrea a se pentru a simţii cu adevărat la munte are cu siguranţă în agenda sa destinaţia Peştera. Porniţi către munte, către un peisaj ireal de frumos, parcă desprins din Rai, parcă creeat special pentru a-I face pe Alpi invidioşi, astfel se poate define satul braşovean Pestera, unde vă veţi simţi realmente la munte şi vă va da ca temă de meditaţie aplicarea unei metode comparative juste între Peştera şi oricare alt loc din Elveţia.

Peştera liliecilor din Peştera

Satul Pestera este o mică Austrie sau Elveţie. Când ajungi în Peştera nu ai niciun motiv justificat să ocoleşti ca prim obiectiv însăşi pestera liliecilor, unde chiar traieste o mica colonie de lilieci. Intrarea in pestera nu este senzationala dar este insa plina de inscrisuri (probabil a celor care au trait acolo). Peştera este relative mică iar temperatura nu este mult diferită de cea din afară. Numele peşterii provine din existenţa în peşteră a unei numeroase colonii de lilieci. Zona precum şi întreg drumul este de o frumuseţe rar întilnită, existând riscul ca peste câţva ani zona să fie foarte căutată pentru linistea şi frumuseţea ei transformându-se într-un fel de bulevardul Valea Prahovei.Legenda frumoasei prinţese Ludmila din satul PeşteraPutini stiu insa legenda de care se leaga aceasta asezare. Pe la 1700 insusi Tarul Petru...2008 - 4741 + Vezi răspunsul întreg

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sall. Transfagarasanul. Pa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sinaia,Sibiu sau Constanta, sunt superi tari!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,eu consider ca nu conteaza locul, dar conteaza ca persoana iubita sa fie alaturi...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergeti in Serbia la Zlatibor sau la Beograd

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează