|

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pana sa te urci in avion? Dar la intoarcere? FUNDA!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cand te urci in avion: In primul rand mergi la casa de bilete de la compania care ai luat biletul de avion ca sa fie in regula biletul si tot. Dupa aia mergi la coada unde trebuie sa lasi bagajul care va fi transportat pe niste benzi pana la o camioneta si de acolo in avion. Dupa ce ai lasat bagajul astepti sa fie ora cand e zborul tau. Te uiti pe panourile unde sunt scrise toate zborurile si mergi la poarta care iti indica ei pe panou (http://www.b365.ro/......694400.jpg aceste panouri). Intri pe poarta aceea si urmezi restul pasagerilor pana la un autobuz care va va duce in avion sau daca are un tunel ( http://aeronoticias.com.pe/......chavez.jpg acela e tunelul care comunica cu poarta avionului ) treceti prin acel tunel pana va urcati in avion. In ultimul rand, odata ajunsi in avion, cauti pe bilet numarul locului tau in avion si te asezi.

Cand te intorci cu avionul: dupa ce a aterizat, treceti prin tunelul ce comunica avionul cu aeroportul, si mergi la benzile unde se iau bagajele care au fost in avion. Cum ca iti recunosti bagajul, cand trece pe banda il iei si poti pleca linistit. :)

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Răspunsul cu fundă are ceva inexactități, dar fă ca acolo și poate rămâi pe jos. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1.Sa faci check-in-ul cu cel putin 2h inainte (verifica biletul/foaia printata de pe net in cazul achizitionarii online, cantareste bagajul-vede daca se incadreaza in dimensiunile si greutatea pentru bagajul de mana-pe care il iei gratis cu tine in avion- sau pentru bagajul de cala)
2.Treci de securitate. Pui electronicele, metalele, etc intr-o tava si restul bagajului in lasi pe masa de rulaj. Treci prin poarta aia sa vada daca nu ai ceva compromitator asupra ta. Iti iei bagajele si mergi in sala de asteptare. Acolo astepti pana se deschide poarta de imbarcare.
3. Alte verificari la poarta de imbarcare, apoi urci in autobuz si te duce la avion.
4. Urci in avion.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează