|

Ce credeti despre Grecia? Ati emigra in tara asta sau doar ati merge in vacanta? Vi se pare "comerciala"/pitoreasca?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am fost in vacanta in nordul Greciei, dar am vizitat si Atena. Mi-a placut mult si as merge oricand inapoi sa mai vad si restul tarii! Cred ca mi-ar placea si sa stau o perioada de timp acolo fiindca, grecii, mie mi s-au parut foarte civilizati si corecti. Este o tara si pitoreasca si foarte comerciala, stiu cum sa-si prezinte si sa-si laude totul ca sa te faca sa te simti bine si respectat.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Singura ţară în care aş emigra ar fi Canada.Despre Grecia am o părere buna, aş alege-o cu siguranţă ca destinaţie de vacanţa pentru faptul că te întalneşi cu istoria la fiecare pas.Preţurile nu sunt chiar mari, iar servirea este ireproşabilă

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Grecia este o tara cu mari probleme financiare, daca momentan doresti sa emigrezi acolo si sa iti gasesti un loc de munca nu o sa se intample asta deoarece aceasta tara se afla in apropierea colapsului financiar iar populatia de acolo este foarte agresiva fata de cea a tarii noastre si se organizeaza des manifestatii impotriva guvernului iar in urma acestor manifestatii se lasa cu victime.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da e frumoasa tara si are soii multe legende. E superba mie una imi plke, daca vrei o excursie acolo se merita!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează