| IceMercurial a întrebat:

Ce inseamna: all inclusive, deluxe all inclusive, ultra all inclusive, premier all inclusive, ultimate all inclusive, all exclusive? Care este diferenta dintre fiecare?

Răspuns Câştigător
| bonnielass a răspuns:

All inclusive inseamna ca exista 3 mese pe zi incluse, plus bauturi precum sucuri, vin si eventual bere. celelalte sunt variatiuni pe aceeasi tema, care in principal ofera mai multe tipuri de bauturi( vodka, coniac, lichior...) decat all inclusive. oferta variaza de la hotel la hotel.

3 răspunsuri:
| valentino52 a răspuns:

All inclusive (AI) inseamna ca hotelierul iti asigura 3 mese pe zi si bauturi locale, intrarea la piscina, spa etc depinde de hotel
Deluxe all inclusive (DAI) - 3 mese pe zi, bauturi locale pana la ora 23 dar si snack-uri intre mese si intrarea la piscina spa etc
Ultra All Inclusive (UAI) - cel mai bun din punctul meu de vedere, 3 mese pe zi, bauturi locale dar si INTERNATIONALE 24 din 24, intrarea la toate facilitatile hotelului, snack-uri intre mese, tea time, pool bar etc.
Ultimate all Inclusive (sau Elegance all inclusive EAI) - ca la ultra all inclusive dar ai si produsele din mini bar gratis si poti comanda la receptie si in timpul noptii mancare sa ti se aduca in camera (nu neaparat mancare gatita mai mult snack-urile depinde cate stele are hotelul si cat ai platit).

| Bulgaria a răspuns:

Www.Bulgaria-all-inclusive.ro la sectiunea despre Bulgaria all inclusive

| MarcelSpataru a răspuns:

All inclusive înseamnă că toate serviciile și facilitățile oferite de o unitate de cazare sau de o destinație turistică sunt incluse în prețul pachetului de vacanță. Acest lucru înseamnă că turiștii pot beneficia de mâncare și băuturi nelimitate în cadrul hotelului sau complexului turistic, precum și de alte servicii, cum ar fi accesul la piscină, fitness sau activități de divertisment. Scopul unui pachet all inclusive este de a oferi turiștilor posibilitatea de a se bucura de vacanță fără a avea grija cheltuielilor suplimentare.

vezi aici detalii https://fii-modern.com/ce-inseamna-all-inclusive/