|

Ce oportunitati de turism exista in Romania?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

As putea zice 0 (( din pacate iarna brasov si vara mamaia ( si cam atit din pacate ((
citez "Ai putea incerca turismul balnear la Tasnad" da tu ai fost in tasnad =? de curind == ehhh lasa-ma daca si acolo unu poate sa miarga (( trebuie sa fie chiar disperat

4 răspunsuri:
| a răspuns:

In mod normal oportunitati ar fi destule. De la mare la munte, Delta, agroturism... orice. Problema ar fi pretul de multe ori prea piperat comparativ cu calitatea. Si curatenia... in unele locuri. Oricum poti gasi mai multe informatii referitoare la subiect la adresele:
http://www.turism.ro/
http://www.turismromania.info/
http://www.romania-turistica.ro/
http://www.antrec.ro/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde cati ani ai... daca ai gasca si chef de viata va recomand lacul Sfanta Ana.merge bine o noapte, 2 cu cortu! Merita vazutbatting eyelashes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In romania? nici una...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai putea incerca turismul balnear la Tasnad
www.statiuneatasna.ro

Statiunea Turistica Tasnad este situata la 2 km distanta de centrul orasuluii.

In ultimii ani a devenit atractia unui numar din ce in ce mai mare de turisti atat din tara cat si din strainatate datorita apelor sale termale.

Cura balneara are la baza doi factori terapeutici naturali:ape minerale termale si bioclimatul sedativ. Localizarea într-o zonă de câmpie şi dealuri joase conduce la caracteristici bioclimatice cu factori mai puţin agresivi, în care organismul uman nu trebuie să facă eforturi de aclimatizare, fără contraindicaţii, tipic pentru odihnă. Cura climatică combinată cu cea hidrotermală se poate efectua în intervalul mai-octombrie, în aer liber, iar în baze amenajate pe tot parcursul anului.
Staţiunea beneficiază în prezent de :

* 3 bazine cu apa termala neacoperite şi o piscină cu apă rece
* Garderobă având cabine amenajate pentru masaje recuperatorii şi reflexoterapie
* Spaţii de cazare
* Unităţi de alimentaţie publică


Apa termală, care are o temperatură de suprafaţă de 72ºC şi o mineralizare totală de 9, 84 g/l, este predominant clorurată-bicarbonatată-sulfatată (din punct de vedere al dominanţei anionilor) şi sodică-calcică-magneziană în prezenţa amoniului şi potasiului. Aceste calităţi o recomandă pentru utilizarea în cura externă, în afecţiuni reumatismale degenerative, afecţiuni reumatismale abarticulare, afecţiuni neurologice periferice cronice, afecţiuni ginecologice cronice (în afara puseelor inflamatorii), afecţiuni posttraumatice, boli asociate (boli profesionale, endocrine, boli de metabolism), dar si pentru băi tonifiante, de întreţinere a condiţiei fizice sau, pur şi simplu, agremental, prin îmbinarea curelor de apă, aer şi soare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează