|

Ce parere aveti despre bucuresti comparat cu alta capitala europeana, gen praga sau sofia?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Fiecare are specificul si frumusetea ei! Depinde si ce anume iti place si doresti sa vezi! Din Praga mi-a ramas ceva la suflet si as vrea sa o revad.Si Bucurestiul are locurile si farmecul lui daca vrei sa-l vezi si sa apreciezi ce are frumos!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se compara. Putem vorbi despre orice vrei tu. Si nu trebuie sa vorbim in mod special despre capitale. Putem vorbi si despre alte orase care in mod clar depasesc Bucurestiul ca mentalitate in orice privinta. E alta cultura. E pur si simplu o alta lume.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bucurestiul are farmecul sau, dincolo de griul pe care-l vezi pe strazi, de poluare, de gunoaie aruncate de oameni, de trafic, de aglomeratie, de oameni grabiti, uneori prea stresati. Sunt multe muzee, unele parcuri destul de bine intretinute, strazi curate, bine intretinute, depinde si de primaria de sector happy, teatre, spectacole, de farmecul sau toamna...depinde cum vrei sa vezi lucrurile. Praga sau Sofia sunt doua capitale care au infrastructuri diferite, provin din tari cu economii de alt tip, in special Praga, unde s-au facut cu adevarat politici in privinta turismului, a transportului urban, la noi mai slabut. Daca vrei sa vezi negrul, uratul si prostia, le poti vedea peste tot, oriunde te-ai duce, important este sa gasesti ceva care sa-ti placa si sa te faca sa revii in locul acela. Se spune ca omul sfinteste locul, deci important este sa gasim omul potrivit la locul potrivit, fara sa luam agresivitatea unor oameni direct si personal, ca nu am putea rezista din pacate prea mult timp, in acest loc minunat, numit candva "Micul Paris".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Multa mizerie si nimic amenajat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bucurestiul este varza in comparatie cu capitalele vestice. Am vazut foarte multe de la Roma, Madrid si pana la Istanbul Barcelona Praga etc si sunt mari dar nu sunt atat de haotice ca Bucurestiul. In Bucuresti lumea este prea rea si prea egoista, simti asta chiar si la casierie la bilete cand te duci sa-i ceri lu tanti un bilet cu banii tai. Toata lumea vorbeste urat si e foarte nesimtita.Nu vreau sa generalizez, dar lumea e rea si grabita in Bucuresti. Asta e problema:oamenii din ea nu capitala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca spre deosebire de alte capitale europene Bucurestiul isi distruce parcurile si cladirile istorice.De asemenea infrastructura Bucuresteana nu e capabila sa sustina cele 2 milioane de autovezicule al caror proprietari au resedinta in municipiu plus cele ce vin din afara(acestea fiind destul de multe tinand cont ca Bucurestiul este si capitala si metropola). Poluarea, urbanizarea necontrolata, starea proasta a infrastructurii si construirea nesabuita sunt si ele probleme grave.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vai si amar de Bucuresti...plin de boschetari, mizerie, pitzipoance, cocalari, aglomeratzie mare de masini, etc...tot ce se poate mai rau. Nu se poate compara cu Praga sau Sofia oh go on

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează