| Petcu_Alex_1993 a întrebat:

Ce părere aveți despre wizz-air? Are mai multe avantaje ca Tarom-ul?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Nu prea merge să compari o companie de linie cu una low-cost. Cam cum ai pune un Ford la concurență cu un Ferrari. Ambele sunt mașini și te duc din pct. A în B, dar diferă multe între ele...
La Wizz nu ai serviciu la bord decât contra cost; bagajul de cală se achită extra, folosesc de obicei aeroporturi mai mici și mai depărtate de orașele de destinație (și te costă pe urmă să ajungi din aeroport în oraș alți bani) etc.
Mai degrabă are dezavantaje. Singura chestie relativ bună (dacă nu ai de adunat prea multe pe urmă cu bagajul de cală și transportul spre destinația finală) e prețul.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Are alte curse decat taromul, in rest eu nu am o parere buna despre low cost. Au ore ciudate de zbor, pe aeroporturile mai mici, nu primesti bagaj, nici macar o apa. iar populatia care merge cu wizz lasa de dorit. Am mers in Londra cu ei si a fost groaznic, toata tiganimea

| Petrovic a răspuns:

Unii ar spune că preferă TAROM pentru că WIZZ Air e ungurească. Eu nu am nimic cu ei, din contră îi apreciez, sunt oameni muncitori. Wizz Air are mai multe aeronave (95) decât TAROM (25).
Wizz Air are o flotă de 5-7 ani, iar TAROM de pe ste 13 ani.
WizzAir folosește aeronave de tip Airbus A320 și A321, iar TAROM folosește aeronave Airbus A318, AT45, AT75, dar și Boeing 737 (pe care-l prefer).
Un zbor București Budapesta cu Wizz Air costă în medie 300 RON, iar la TAROM, același zbor costă în medie 500 RON. Putem observa că Wizz Air are prețuri mai mici.
Dacă totuși vrei să zbori cu români, iar TAROM îți displace, poți alege compania privată de transport aerian românească Blue Air. Un zbor București - Copenhaga costă în medie 250 RON.

Întrebări similare