|

Ce referinte aveti despre agentia CALIBRA? Marti fac rezervare pentru hotel SEAGULL 4* Hurghada, Egipt a fost cineva?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Draga Veronica,
Nu stiu daca azi, 8 iunie 2009, raspunsul meu iti mai este de folos... Totusi pot sa-ti spun ca de 10 zile m-am intors dintr-o excursie in Egipt facuta prin Calibra si nu mi-a parut rau. Sunt bine organizati, nu te lasa de izbeliste si simti ca au grija de tine. Sunt 5 fete care, prin rotatie, iti asigura informatiile de care ai nevoie pe parcursul diverselor calatorii optionale. Se inteleg bine cu agentiile de turism locale si cand au promis ceva se tin de cuvant. Am stat la Hor Palace si am avut exact ce aveam nevoie. Am inteles ca si la Seagull e frumos dar nu stiu mai multe sa-ti spun. Toate bune, Gabriela

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am avut probleme cu cazarea. M-am trezit in Egipt la ora 5 dimneata cu copilul de mana fara a avea cazare. Am stat in holul hotelului pana la ora 10 cand a binevoit sa vina reprezentanta firmei care dadea din colt in colt. In cele din urma ne-au cazat la alt hotel. Apoi am avut doua reprezentante un sauper OK alta in excursia spre reciful de corali ne-a lasat de izbeliste pe vaporas.
Acum ce sa-ti spun... Seagull este insa unul din hotelurile foarte bune din Hurgada. Vacanta placuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am fost si nu sunt adeptul agentiilor de turism. De ce sa dau comision la rezervare cand pot sa nu dau? Am folosit de cateva ori http://www.booking.com/ faci rezervare si platesti la destinatie (este unul din siturile des folosit de agentii)
sper sa iti fie ajutor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa e booking e ok dar in cazul egiptului e mai ok sa pleci prin agentie decat pe cont propriu iar in cazul asta calibra e o alegere buna.si eu am fost cu ei anul trecut in sept si a fost ok.tot in hurghada, ghid o fata Ancuta, super de treaba si pregatita. sper sa te simti f bine si sa te bucuri de vacanta happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am avut o experienta foarte neplacuta cu ei. ne-au adus mai repede cu o zi inapoi pentru ca directorul agentiei s-a certat cu compania aeriana egipteana si a decis el ca ii demonstreaza egipteanului ce coloana are el. ne-au tinut in aeroport la bucuresti 8 ore. ne-au dat niste sandwichuri vechi, am facut diaree de la ele, ne-au scos ochii cu apa si cu sucul lor, fetele din egipt nu stiau niciuna nimic din tot ce -s-a intamplat, nu doreau sa ne dea nicun fel de explicatii etc. s-au puratat cu noi ca si cu niste gunoaie desi le-am dat peste 1000 de euro.
credeti-ma ca e ultima agentia pe care as mai alege-o sa merg undeva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Veronica! Si eu am calatorit cu Calibra, si nu am regretat decloc. la plecare am avut mari emotii datorita celor citite pe net, insa totul a fost asa cum ni s-a promis. Ghidele sunt serioase si foarte bine pregatite. Excursiile optionale le-am luat tot de la ei (la piramide si pe valea regilor organizate de ei, cu ghid in limba romana, in croaziera si in desert, organizate de agentie straina si ca urmare ghid in engleza). Hotelul Sea Gull are avantajul ca este situat central fata de multe alte hoteluri. Eu nu am stat acolo dar au fost persoane in grupul nostru care au stat acolo si au avut numai cuvinte de lauda despre acest hotel. La decolare avionul a avut ceva intarziere (2 ore parca), dar asta nu depinde de agentie si mi s-a intamplat si la zboruri cu KLM si AIRFRANCE. Nu te lasa influentata de diverse post-uri citete pe net, ai facut o alegere f buna! Distractie placuta si asteptam impresii din Egipt! Eu una am fost f impresionata de aceasta tara!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost de 2 ori, hotelul este foarte frumos are plaja proprie, situat in centrul statiunii.Atentie, daca nu-ti place camera insista sa o schimbi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Va multumesc, si va doresc o vacanta foarte, foarte, foarte reusita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează